Inspiraatiota lehdistä

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Kaupallinen yhteistyö: Avotakka

Olen ollut ehkäpä koko elämäni sisustuslehtien pauloissa. Pienenä kävin aina kirjastossa lukemassa kaikki uutuudet ja hahmottelin unelmataloani. Äitiyslomalla vietin silloinkin aikaani lehtien parissa lasten päiväunien aikaan. Molemmissa remonteissa olen käyttänyt paljon sisustuslehtiä apuna. Merkkasin kaikki kivat ideat post-it lapulla ja keräsin parhaimmat lehdet aina sängyn viereen, jotta saatoin palata niihin aina uudelleen ja uudelleen. Koen, että lehtien sivuilta on paljon helpompaa hakea ja jakaa ideoita, kuin netistä. Ideat ovat kokonaisuuksia, ei pelkkää kuvavirtaa.

Yksi kiva idis löytää ja pysyä siinä omassa tyylissä on tehdä paperikuvista kollaaseja vaikka taulun muotoon, niin kuin yllä kuvassa. Ainakin minä saatan joskus hurahtaa erikoisiin trendeihin ja villityksiin, jotka eivät sitten kuitenkaan ole sitä ihan ominta minua. Kun on olemassa konkreettinen mood-board se oma tyyli hahmottuu, selkenee ja pysyy helpommin.

Avotakka lienee se ensimmäinen suomalainen sisustuslehti, jota olen lukenut. Pidän sen aikuisesta otteesta esitellä koteja ja minusta on huippua, että lehdestä löytyy myös innostavia ja trendikkäitä reseptejä, haastatteluja, puutarhajuttuja ja inspiroivia ideoita. Juuri nyt Avotakka on mielestäni suomen sisustuslehdistä mielenkiintoisin päätoimittaja Kari-Otso Nevaluoman siirryttyä remmiin. Loppuvuoden aihepiirit Avotakan lehdissä ovat kylpyhuoneet(lokakuu), valaistus (marraskuu) ja makuuhuone (joulukuu), minkä lisäksi lokakuun lopussa ilmestyy designin erikoisnumero.

Eli jos kaipaat sisustusidiksiä syksyä varten, niin voit tilata 5 numeroa lehteä 20 euron hintaan (normaalisti 38,90) tästä. Alennuskoodi: coco1509Koodi on voimassa 22.9. asti

Avotakka ja Lily.fi ovat kummatkin osa A-lehdet-konsernia.

 

 

Kommentit (3)
  1. Kiitos lehtialekoodista!

    Minä taas olen aloittanut sisustuslehtien suurkulutuksen aikoinaan äitini Glorian Kodeilla ja olen ollutkin GK:n tilaaja vuosivuosikausia. Noh, Avotakkahan meni tässä jokin aika sitten ”varastamaan” Kari-Otson Glorialta, mikä on valitettavasti näkynytkin GK:n sisällössä ja laadussa. Näin ollen siirrynkin nyt vieraisiin, ja alan tilaamaan Avotakkaa, joten alekoodi tuli juuri oikeaan saumaan :).

  2. Täällä toinen sisustuslehtien suurkuluttaja. Parhautta on kun illalla talo hiljenee ja saa mennä lehden kanssa sänkyyn. Mä aina tilailen kotiin niitä ekstrahalpoja pätkiä. Ja käyn lisäksi kirjastossa lukemassa sisustuslehtiä.
    ps. tänne on muuten tosi vaikee kommentoida… herjaa koko ajan jotain. Kokeilen vielä viidennen kerran

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *