Instagram

Coco Sweet Dreams

Alkuviikko on ollut yhtä hurlumheitä. Olen ollut ihan rättiväsynyt kaikesta pimeydestä. Käynyt töissä, tullut kotiin, tehnyt ruokaa lapsille ja sulkenut silmät jo siinä kymppiuutisten aikaan.

Mistä ihmeestä te revitte pirteyttä ja reippautta tälläisinä sateisina ja pilkkopimeinä iltoina? Vinkkejä kehiin. Tuplaespresso? Juoksulenkki? Kerro mikä?

Ehkä nyt kuuluukin käpertyä viltin mutkaan ja mennä hetkeksi piiloon odottamaan aurinkoa ja sen säteitä. Valkoista lunta, jouluvaloja ja vapaita.

Instagram on muuten päivittynyt suhteellisen tiuhaan, sieltä voit seurata minua sateisina päivinä ja muutenkin. Follow me: @dreamscoco

/soon soon... we have snow, white christmas and more light. Waiting for that - just a little bit. Instagram @dreamscoco.

Kommentit

Aisha J
Aisha

Sama ongelma täällä, pimeys väsyttää kovasti. :/ Mutta juokseminen ja kuuma suihku sen jälkeen on kyllä aika toimiva hoito. Jos sen jälkeen pääsee vielä sohvalle lämmittelemään ja ihailemaan kynttilöitä. ;)

Mulla oli tänään vapaapäivä, ja oltiin siskoni kanssa Sokoksella pukeutumisneuvojalla. Oli tosi piristävää ja tein pari ihanaa löytöäkin. :) Nyt taitaa uni kutsua, että jaksaa aamulla taistella itsensä ylös. Energiaa ja lämpöä sinne pimeyden keskelle!

Coco
Coco Sweet Dreams

Juokseminen (sateessa) taitaa olla ehkä parasta piristettä juuri nyt, varsinkin arki-iltoina. 

Vapaat on ekstakivoja. <3 Saitko hyviä vinkkejä pukeutumisneuvojalta?

kiitos samoin!

Kerttu / Modernisti Kodikas (Ei varmistettu) http://modernistikodikas.blogspot.fi

Pimeys nujertaa ja naurattaa yhtä aikaa. Välillä aamuisin hymyilee itsekseen luontoäidin kurjuudenmaksimointinäytökselle, jossa tuulee, sataa ja on niin hämyisää, että ei tiedä onko aamu vai ilta. Samaan aikaan välillä hautaudun sohvan nurkkaan ja välillä kirmaan jumppaan, molemmat toimivat sopivasti vuorotellen.

Voimia ja auringonsäteitä toivotellen,
Kerttu

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi et, jotenkin ihanasti funtsittu. Luontoäidin kurjuudenmaksimointiyritys, noh siinäpähän yrittää. ;)

kiitos samoin! <3

Majmus (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/magicpoks

Voi muru! Mun salaisuus on ollut juurikin se juoksulenkki, viime viikollakin tuli vedettyä neljä kertaa kunnon hölkät :) Nyt kun on lähes 24 tuntia hämärää, niin meidän Rebsukka kyselee, että "onko nyt tulossa aamu vai ilta?" &lt;3

Coco
Coco Sweet Dreams

Mun täytyy tänään kyllä heittää lenkkarit jalkaan ja lähtee tuonne peltoteille - otan susta mallii. ;) Sateella on oikeestaan hyvä juosta, ilma on vissiin joteskii happirikkaampaa.

Mä oon funtsinut Rebsun kanssa samoja juttuja. <3

loistoluoto (Ei varmistettu) http://loistoluoto.com/

Moikka, juuri kirjoittelin samasta aiheesta, mutta tiivistettynä: otan sen kaiken avosylin vastaan! Sateen, lätäköt, pimeyden...Kun ei tarvitse kuluttaa energiaa sitä kaikkea vastustamaan, niin se muuttuukin ihan kivaksi ;)

Hämyisen kauniita marraskuun päiviä!
L
P.S. Aiemmassa postauksessa: Ihana Detalji!

Coco
Coco Sweet Dreams

Oikeella asenteella ajateltu. Mä oon jo paljon valoisammalla tuulella jo ihan näistä kommenteista.

 

Kiitos! :)

katja.t

Pimeys väsyttää toden totta.. Olen huomannut että jos heti töiden jälkeen väsähtää sohvalle, siitä ei tekisi mieli nousta sitten millään. Kaikenlainen puuhailu pitää ainakin minut arkena virkeämpänä, viikonloppuna voi sitten levätä enemmän. :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, totta. Mä olen huomannut, että telkun ääreen ei kannata mennä...ainakaan heti töiden jälkeen... vaan tosiaan juuri tuo puuhailu kotitöiden kanssa on ihan hyväksi.

Kao Kao

Mä oon nauttinut "nukkumisjaksosta". Sitten oon yrittänyt tehdä pienen ulkoilun kesken työpäivää niin, että olen ollut valoisalla ulkona edes 5 minuuttia :) sekin jo piristää. 

Coco
Coco Sweet Dreams

Ulkoilu taitaa olla nyt kaiken a ja o, se on varmaan parhain piristäjä. <3

Minna P (Ei varmistettu)

Itse olen huomannut hyvin yksinkertaisen asian mikä "auttaa". En vain ajattele koko asiaa. Tuntuu että koko maailma (tai no Suomi) käsittelee jatkuvasti (mm. facebookissa) sitä kuinka väsynyt on ja kuinka pimeää on jne... Ohitan tällaiset mietinnät (tai ainakin yritän :) Jos jatkuvasti surkuttelen omaa tilaani niin varmasti vaivun siihen tilaan. Tähän voisi heittää tällaisen pienen tekstin minkä joskus kaivoin työhuoneeni seinälle "Hyväksy se, mihin et voi vaikuttaa. Heittäydy siihen, mihin voit vaikuttaa."

Coco
Coco Sweet Dreams

No näin on näppylät! Mä olen aika onnentyttö, kun mulla on näin fiksuja ja ajattelevia lukijoita, mulla on ihanan pirteä fiilis jo näistä kommenteista. Toi sun fraasi pitää kyllä niin paikkaansa, täytyy varmaan itsekin laittaa talteen.

Peukkuja!

Vierailija (Ei varmistettu) http://unienkultala.blogspot.fi/

Glögi, kynttilät, hyvä kirja, sohvannurkka. Joululahjojen paketoiminen kynttilänvalossa.. Ulkoilu joko lasten kanssa tai vaikkapa lenkin muodossa.

Ei pimeä ole pahasta. Luonto tuntuu käyvän unille. Luontoäidistä voisi ottaa vaikka mallia ja levätä itsekin. Toisinaan on otettava laiskan rennosti ja nautittava siitä, ettei viitsi tehdä mitään. Pimeys on rauhoittavaa. MinnaP kirjoitti hienosti :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Minna ja sinä olette asian ytimessä. <3

Tinni
Still Leben

Hei, 

inkivääri! Se antaa julmetusti voimaa, ja väsymyksen lisäksi pitää myös talvinuhat loitolla. Itse raastan sitä kuumaan veteen ja lisään hunajaa, tai nautin omppusmoothien seassa. Aina jos inkivääriä ei ole niin kaivan kaapista luontsikkakaupan inkivääritabut!Ja kulautan ihan vedellä alas. Toimii!

:)

Coco
Coco Sweet Dreams

Inkivääri teessä on mulle tuttu juttu, mutta inkivääri omppusmoothiessa kuulostaa aivan ihanalta - kokeilen tätä heti huomenna.

Kiitos vinkeistä! <3

Minä päätin vain, että on ihan ok olla myös vähemmän reipas ja pirteä. Sain ystävältä maailman kauneimman pallovalosarjan lahjaksi, nyt laitan sen iltaisin päälle ja käperryn peittoon. Ei aina tarvitse suorittaa, pääasia ettei vaivu synkkyyteen. Eli kynttilöitä, kuumaa juomaa ja pimeyden fiilistelyä, se on marraskuulle ihan riittävästi puuhaa....kyllä se lumi ja valo tuo jotain uutta eloa sitten taas kun sen aika on :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Näin on, ihan paras asenne sulla. <3

Omenainen

D-vitamiini. Hitaus, siitä saa voimaa, luontokin nukkuu. Hierojalla & hoidoissa käynti. Verkkaiset juoksulenkit valoisaan aikaan. Iltaisin kaakao, tuikut ja aromaattinen ayrvedatee.

Coco
Coco Sweet Dreams

D-vitamiinia tosiaan täytyy napsia nyt talvella vähän suurempiakin määriä. Kiitos näistä vinkeistä, mun täytyy nyt vaan vaihtaa vähän vaihdetta ja asennoitua pimeään kauteen.

VIIRU.P (Ei varmistettu)

eikö ole ihana vain olla kotona tehdä jotain hyvää ruokaa ja nauttia pimeydestä ja polttaa kynttilöitä juoda yks siideri kun on tehnyt koti hommat nauttia tästä marraskuun rauhasta kävely lenkeillä satoi tai paistoi. Kannatta nauttia nyt rauhasta sillä kohtaa alkaa hirveä joulu hässäkkä ja lahjoja pitää ostaa ruokaa pitää miettiä jouluksi siivota pitää suuremmin että jouluna on siisti koti, täytyy sukuloida järjestää pikkujoulut mennä pikkujouluihin. Eikö se ole hyvä kun pitää hidastaa kesän jälkeen kun silloinkin on sellainen olo et kaikkea pitää tehdä ja mennä ja hirveä kun työt alkaa ja arki koittaa miten kerkiää kaikki vaan marraskuussa arki jo rullaa joten nauttia siitä. Tammikuussa on sitten taas juostaan alennuksissa ja kohta mietitään kevät sisustuksia ja pääsiäistä tulevaa vappua. Rentoudu coco nauti rauhasta olette saaneet uuden kodin joka tuntuu jo kodilta ja tuoksuukin kodilta :)

Coco
Coco Sweet Dreams

No totta puhut Viiru! Mä olin varmaan jossain hetkellisessä epäonnentilassa, puhut niin asiaa, nyt kuuluu vaan nauttia rauhallisista illoista. Kiitos samoin, ihania iltoja ja päiviä sinne kans. <3

Kommentoi