iRobot

Coco Sweet Dreams

Kaupallinen yhteistyö: iRobot

2015-12-04 from Coco on Vimeo. Music: Incredible by Derek Clegg (derekclegg.com)

Oikeasti siivoaminen ei ole mikään big deal, me vaan teemme sen aloittamisesta tosi ison numeron, eikö niin? Pääsen helpolla, kun teen joka päivä jotain pientä - niistä pienistä teoista tulee loppupeleissä suuria ja siisteyden ylläpito on sata kertaa helpompaa. Minulle arkipäivät ovat nykyään täynnä kiireitä, joten olen saanut hauskan apukaverin arkiaskareitani helpottamaan.

Uusi perheenjäsen iRobot 880 surinee nykyään tyytyväisenä taustalla. Se on niin helppo tapaus, tottelee mukisematta ja on hiljaa, jos niin haluan. Sille on sanomattakin selvää, että imuroi huolellisesti joka nurkan, mutta ei samaa kohtaa monta kertaa. Ei lähde harhailemaan, vaan pysyy sille merkityllä alueella, eikä tipu edes portailta. Löytää perille ilman apuja. Toki häntä varten pitää ensin vähän siivota, mutta vie sen jälkeen pölyt huolellisesti mennessään. Toki edelleen rakastan tavallista imurointia, koska se on niin terapeuttista, mutta tämä pyöreä uusi ystäväni ylläpitää siisteyttä kiitettävästi. 

Nappasin pienen videon siitä, kun on oma robotti-imuri, niin arvokasta aikaani jää kaikkeen muuhun. Imurin latausaika on 2,5h, jolla imurointi sujuu jopa kolmen tunnin ajan. iRobot on loistava myös paksuilla matoilla, se mahtuu matalienkin huonekalujen alle ja se osaa väistää lattioilla seisovia esineitä. Videoni lopussa näkee vielä miten iRobot löytää itse latauspisteeseen. Kerrassaan mukava kaveri tuo robottini. :) 

-

Kilpailu: Haluttiin tarjota teillekin jotain kivaa helpotusta arkeen! Kommentoi tätä postausta ja kerro kuinka usein keskimäärin imuroit viikossa? Kilpailun palkintona on kätevä salaattileikkuri. Salad-to-go leikkaa ja raastaa hedelmiä, vihanneksia, pähkinöitä ja juustoa nopeasti, arvo on 89 euroa. Salad-to-go on terveellinen vaihtoehto pikaruoalle ja helppo tapa ottaa juuri tehtyä salaattia mukaan vauhdikkaaseen päivään.

Onnee kisaan ja helpompaa arkea toivoo hän. x

Kommentit

Nannil (Ei varmistettu)

Meillä imuroidaan keskimäärin kolmasti viikkoon, riippuen hiekan ja lämmitysaikana takkapuuroskan määrästä. Keittiötä tulee imuroida ja lakaistua päivittäin, koska white floor ja leipää kävellen syövä mies :D

Manailin juuri taannoin miehelle kuinka tekisi mieli porkkanaraastetta, mutta sitä harvoin jaksaa raastaa. Tuo palkinto olisi parhaus!

Riittale (Ei varmistettu)

Nykyisin n. kerta viikossa riittää.
Aikaisemmin, kun meillä oli saksanpaimenkoira, imuroin joka päivä lukuunottamatta joulupäivää.

Lyyli (Ei varmistettu)

Meillä imuroidaan melkein joka päivä viiden lapsen arjessa. Onneksi mies tykkää imuroimisesta ;)

Lim (Ei varmistettu)

Imuroin kerran viikossa. Salaattia syön joka päivä :)

Coco
Coco Sweet Dreams

:)

JenniSip (Ei varmistettu)

Meillä imuroidaan n. pari kertaa viikossa. Välillä useammin, välillä jopa harvemminkin. (3kk ikäinen vauva talossa ;) ) Tuollaisesta robotti-imurista olen haaveillut!
Ruuanlaitossa rakastan kaikenlaisia apuvälineitä, joten tuo salaattileikkuri olisi enemmän kuin tervetullut meidän keittiöön! :)

Sannu (Ei varmistettu)

Imuroin kerran viikossa, keittiössä pitää lakaista joka päivä. Kiinnostaisi tietää meneekö robotti-imuri helposti tukkoon ja kuinka hyvin puhdistaa matot esim. hiuksista, kerrotko joskus omia kokemuksia enemmän?

medliss (Ei varmistettu)

meillä myös imuroidaan kerran viikossa! :) tosin sitä pitempää väliä en imurointien välillä salli ;)

Lillipeltokangas (Ei varmistettu)

Noin kaksi kertaa viikossa on meille sopiva aika. Toisinaan vähemmän ja toisinaan enemmän :)

P (Ei varmistettu)

Imuroin talvella noin kerran viikossa ja kesällä ehkä kolme kertaa viikossa pakon edessä (koirien tassuissa kantautuu valtava määrä hiekkaa sisätiloihin sulalta maalta). Imurointi ei kuulu lempipuuhiini ja olenkin pohtinut robotti-imurin hankintaa.

Laubba (Ei varmistettu)

Imuroin tarpeen sekä motivaation mukaan vaihdellen kerrasta kolmeen viikossa. Jos omistaisi robotin, ei ehkä tulisi jätettyä imurointia niin herkästi väliin :)

Karoline (Ei varmistettu)

Meillä imuroidaan päivittäin ainakin joku kolkka, lähinnä keittiö sillä taaperomme tiputtelee lattialle yhtä sun toista :) Mutta koko asunto saa putsauksen vähintään kerran viikossa.

annaem (Ei varmistettu)

muutaman kerran viikossa!

vilma1 (Ei varmistettu)

Meillä neljän ihmisen ja kahden pitkäkarvaisen koiran 150 neliön omakotitalossa pitää imuroida vähintään kahdesti viikossa. Yleensä itse keskuspölynimurilla pari kertaa ja ylläpitosiivouksesta vastaa robotti-imuri, joka meillä on ollut jo kahdeksan vuoden ajan.Nyt on menossa jo kolmas robotti-imuri. Joskus kieltämättä tuntuu helpommalta imuroida itse kuin käyttää robottia, jonka edestä pitää tarkistaa tavarat ja johdot pois. Mutta pois en silti robottia antaisi! Se on hyvä lisuke, mutta pelkästään sillä ei kyllä pärjää..

Mörri (Ei varmistettu)

Kerran viikossa on pölyt imuroitava tummalta lattialta. Olen jo pitkään haaveillut ahkerasta apurista....minä kun en erityisemmin pidä siivoamisesta....

MillaVee (Ei varmistettu)

Kerta viikkoon imurointi on riittänyt!

Jasmite (Ei varmistettu)

Joka toinen päivä on vähintään imuria näytettävä huushollille, kolme kissaa, mies ja vauva pitävät siitä huolen !

katerina81 (Ei varmistettu)

Täällä tulee imuroitua ihan joka päivä, kun karvakorva kantaa hiukkaa kuraisissa tassuissaan sisään. Helpottaa onneksi kun joskus tulee talvi..

Zari (Ei varmistettu)

Kerran vkossa on hyvä imuroinnn tahti!

TaruV (Ei varmistettu)

Kaksi kertaa viikossa valkoiset lankkulattiat on on imuroitava, tai joskus korvaan niistä toisen mikrokuituliinamoppaukseen.

Nelle (Ei varmistettu)

1-2 kertaa viikossa

apple (Ei varmistettu)

Imuroin koko asunnon noin kerran viikossa. Eteistä ja keittiötä tulee kyllä lakaistua päivittäin :)

Emmi S (Ei varmistettu)

Täällä kahden henkilön taloudessa kerran viikossa imuroiminen riittää. Olen kovin laiska aloittamaan siivousta, mutta homma hoituu kyllä kunhan pääsee vauhtiin. :)

TL (Ei varmistettu)

Joka toinen päivä tulee imuroitua, joskus päivittäin..varsinkin, kun näillä sadekelillä kantautuu sisään hiekkaa ym.

Imuroin kerran viikossa, yleensä sunnuntaisin niin on kiva aloittaa viikko puhtaassa kodissa :) !

Hay (Ei varmistettu)

Kerran viikossa.

Riina T. (Ei varmistettu)

Noin pari kertaa viikossa tulee imuroitua pieni kaksiomme. :)

EliS (Ei varmistettu)

Nykyään imuroin n. 1-2 krt viikossa, koiran omistajana piti kyllä imuroida useimmin... Tykkään melkein enemmän käyttää sini mikrokuitu lattialiinaa...imuri usein 'pöläyttää' pölyn ilmaan, joka laskeutuu nätisti muille pinnoille :)

Hariluom (Ei varmistettu)

Imurointi ei ole ollenkaan mielipuuhaani, mutta kerran-pari tulee viikossa imuroitua ainakin keittiön nurkilta :)

sonjaam (Ei varmistettu)

Kerran viikossa. Haluaisin sanoa, että useamminkin, mutta sitä ei ole tullut tehtyä. Imurointi on kivaa, varsinkin kun ei imuroi sanoja tuttuja nurkkia, mutta siihen ryhtyminen tai sen muistaminen on oudon vaikeaa. Parasta on lopputulos, siisti koti.

mkr (Ei varmistettu)

Kerran viikossa koko asunto (n. 80
m2 kerrostaloasunto) mutta keittiön imuroin pari kertaa viikossa. Mustalla kivilattialla kaikenlaiset muruset näkyvät niin hyvin :)

HKO (Ei varmistettu)

Meillä imuroidaan pari kertaa viikossa, se on ainakin tavoite :D

Kommentoi