iRobot

Kaupallinen yhteistyö: iRobot

2015-12-04 from Coco on VimeoMusic: Incredible by Derek Clegg (derekclegg.com)

Oikeasti siivoaminen ei ole mikään big deal, me vaan teemme sen aloittamisesta tosi ison numeron, eikö niin? Pääsen helpolla, kun teen joka päivä jotain pientä – niistä pienistä teoista tulee loppupeleissä suuria ja siisteyden ylläpito on sata kertaa helpompaa. Minulle arkipäivät ovat nykyään täynnä kiireitä, joten olen saanut hauskan apukaverin arkiaskareitani helpottamaan.

Uusi perheenjäsen iRobot 880 surinee nykyään tyytyväisenä taustalla. Se on niin helppo tapaus, tottelee mukisematta ja on hiljaa, jos niin haluan. Sille on sanomattakin selvää, että imuroi huolellisesti joka nurkan, mutta ei samaa kohtaa monta kertaa. Ei lähde harhailemaan, vaan pysyy sille merkityllä alueella, eikä tipu edes portailta. Löytää perille ilman apuja. Toki häntä varten pitää ensin vähän siivota, mutta vie sen jälkeen pölyt huolellisesti mennessään. Toki edelleen rakastan tavallista imurointia, koska se on niin terapeuttista, mutta tämä pyöreä uusi ystäväni ylläpitää siisteyttä kiitettävästi. 

Nappasin pienen videon siitä, kun on oma robotti-imuri, niin arvokasta aikaani jää kaikkeen muuhun. Imurin latausaika on 2,5h, jolla imurointi sujuu jopa kolmen tunnin ajan. iRobot on loistava myös paksuilla matoilla, se mahtuu matalienkin huonekalujen alle ja se osaa väistää lattioilla seisovia esineitä. Videoni lopussa näkee vielä miten iRobot löytää itse latauspisteeseen. Kerrassaan mukava kaveri tuo robottini. 🙂 

Kilpailu: Haluttiin tarjota teillekin jotain kivaa helpotusta arkeen! Kommentoi tätä postausta ja kerro kuinka usein keskimäärin imuroit viikossa? Kilpailun palkintona on kätevä salaattileikkuri. Salad-to-go leikkaa ja raastaa hedelmiä, vihanneksia, pähkinöitä ja juustoa nopeasti, arvo on 89 euroa. Salad-to-go on terveellinen vaihtoehto pikaruoalle ja helppo tapa ottaa juuri tehtyä salaattia mukaan vauhdikkaaseen päivään.

Onnee kisaan ja helpompaa arkea toivoo hän. x

Kommentit (32)
  1. Meillä imuroidaan pari kertaa viikossa, se on ainakin tavoite 😀

  2. Kerran viikossa koko asunto (n. 80
    m2 kerrostaloasunto) mutta keittiön imuroin pari kertaa viikossa. Mustalla kivilattialla kaikenlaiset muruset näkyvät niin hyvin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *