Isoja uutisia osa 2

Coco Sweet Dreams

Olisinko keväällä ajatellutkaan että omistan kesällä omakotitalon - maalta! Siis voitteko kuvitella että tämä kaupunkilaistyttö osti talon!

Tänään oli alkukauppa ja se meni oikein hyvin. Tilaisuus oli paljon jännempi kuin perus asunto-osakkeen kauppa. Siellä oli mukana kaupanvahvistaja, oli lainhuuto (minä taisin olla pöydässä ainut joka ei ymmärrä tuota lainhuutoa) ja mitä vielä!

Me vaan löydettiin yks kaks oikein kiva talo + yli 2000 neliön aurinkoinen tontti. Talo tullaan remontoimaan kunnolla, eli paljon remppajuttuja, fiiliksiä ja suunnittelua luvassa.

Tiedättekö kun joissain taloissa on joko hyvä tai huono henki? Tässä talossa oli hyvä fiilis ja se tuntui heti omalta. Se on itselleni tosi tärkeetä ja olen myös tyytyväinen lasten puolesta, että saavat juosta pihalla ja vetää raikasta ilmaa keuhkoihinsa. Minä ehkä perustan pienen hyötypuutarhan ja kävelen nurmikolla paljain varpain olkihattu päässä.

Kylä on pieni, ihanan pieni. Mulla on nyt jo suuret suunnitelmat että haluan kehittää tätä pientä kylää ja perustaa vaikka jonkun lähiruokaringin sinne. Siellä on paljon peltoa ja maataloutta, Turku on ihan lähellä ja kesällä voin pyöräillä keskustaan töihin ja kaikkea.

Iih, coco on huumassa tästä projektista!

Kommentit

Itirin (Ei varmistettu)

Voi että, kuulostaa ihan mahtavalta! Ihanaa kun elämä tekee kuperkeikkoja ja kärrynpyöriä :)

JJ.elämääpunavuoressa (Ei varmistettu)

Valtavasti onnea Coco!! Siis ihan mieletöntä! Tiedätkö mä niin ihailen sun kaltaisia ihmisiä, jotka menee ja tekee hienoja asioita rohkeasti! :)

Hilla (Ei varmistettu)

Voi ihanuus... Onnea! Ihana oli lukea et olette löytäneet mieleisen kodin! Meidän "koti Turkkuseen" projekti viel jatkuu....varmaan seuraavat vuodet :(( Voimia nyt vaan kovasti uuteen projektiin. Hilla

Vierailija (Ei varmistettu)

onnea uuden kodin johdosta!! :) jään odottamaan remontointi ja sisustus juttuja innolla!

Anne Malia (Ei varmistettu)

Aivan ihanaa ja mieletöntä <3 Paikka, talo ja projekti kuulostavat täydellisiltä.

Meistähän tulee oikein kunnon kotipuutarhureita :)

Hertta
Lilou's Crush

Olen niiin iloinen teidän poppoon puolesta :) Me tullaan sit kesällä kylään, heinäkuussa!

Coco
Coco Sweet Dreams

Itirin, toudellakin! Ollaan vähän vielä päästä pyörällä, on aika paljon tekemistä mut kivaa vaan!

JJ, kiitos! Tämä kauppa tuntui niin oikealta ratkaisulta. <3

Hilla, parempi myöhään jos milloinkaan! :) Kiitos!

Anne, mä niin odotan kaikkea pihasuunnittelua. Päästään ehkä kesäkuussa vasta kunnolla paikan päälle, joten täytyy katsoa mitä voidaan tehdä nyt ja mitä sitten syksyllä/keväällä. Joitain muutoksia ainakin. Te ostitte kyllä täydelliseen aikaan talon - nyt kun kaikki alkaa kasvamaan ja kukkimaan! <3

Herttis, thänks! Ois superduper siistii jos ja kun te tuutte kylään!

Jatta (Ei varmistettu)

Voi miten ihanaa! Onnea teille ja ilo seurata sitten remonttia yms.. joten hyviä suunnitelmia pyörittelemään :)

Aurinkoista loppuviikkoa :)

-I- (Ei varmistettu)

Oi oi, kuulostaa tosi ihanalta -paljon onnea uuden kodin johdosta :)

hennahaha (Ei varmistettu)

oiii kuulostaa ihanalta! onnea paljon :-)

Maanmittari (Ei varmistettu)

Onnea! Maalla on mukavaa! Lainhuuto meinaa siis kaikessa yksinkertaisuudessaan sitä, että teidät merkitään rekisteriin kiinteistön omistajiksi. Muutenhan kiinteistökauppa olisi aika villiä, kun paperit vaan vaihtaisivat omistajaa eikä oikein tietäisi kenelle se on viimeisimmäksi kuulunut eli kenellä olisi viimeisin saantokirja (kauppa, perintö ym) :) terkuin maanmittari

Rebe (Ei varmistettu)

Jee! Onneksi olkoon! Remppapostauksia odotellessa ;)

Siili (Ei varmistettu)

Hei Coco! Suuret onnittelut talokaupoista ja tsemppiä alkavaan remppaan! :) Olen jo joitain kuukaisia lueskellut blogiasi ja tykästynyt juttuihisi. Meillä on myös talokaupat tehty ja remppa alkamassa kesällä, muutto myöhemmin tänä vuonna, ja rempan loppuosa myös silloin. Pihan laitto jää ensi kesään. Ihan huippua saada lisää remppa/sisustusaiheisia postauksia tällä palstalla ja varmasti myös inspiraatiota omaan projektiin. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Oih ihanaa, onneksi olkoon kuulostaa niin mukavalta ja oikealta ratkaisulta. Itsekkin kaupunkilais tyttönä helsingitsä (keskustan vilinästä) olen katsonut asunoja ihanalta omakoti/rivitalo alueelta meren rannalta Espoosta. :) Odotan innolla remontti ja sisustus juttua! Ihanaa kesän odotusta! :)

zubi (Ei varmistettu)

Oi, onnea hirmuisesti! Kyllähän kaupunkiin sitten pääsee takaisinkin kun lapset muuttavat pois kotoa jne., nyt varmasti loistoratkaisu. Jään kieli pitkällä odottelemaan sisustusjuttuja uudesta kodistanne.

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi kuinka ihanaa, onneksi olkoon :)
Kuullostaa upealta!

Paula (www.momentsinlondon.blogspot.com) (Ei varmistettu)

Onnea uudesta kodista. Mukavaa paasta seuraamaan remontti- ja sisustusprojektianne!

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Vautsivau, onnea!

Vierailija (Ei varmistettu)

Oiii, ihanaa! Paljon onnea! :)

Sanna-Mari (Ei varmistettu)

Oi kun ihana kuulla! Paljon uutta tiedossa teidän elämään :) Tuletteko tänne nuoruuden hoodeille?

Oijoi, koti maalta ja oma piha kuulostavat niin mahtavalta. Pienokaiset viihtyvät varmasti kun saavat leikkiä ja puuhastella omalla pihalla. Kiva päsätä seuraamaan remppausprojetktianne, teille tulee niin kaunis koti :)

Tiedän tuon hyvän fiiliksen mikä valtaa kun sen oikean kodin löytää. Sen pienen hyvän fiiliksen koin ja koen edelleen joka aamu kun ihastelen kaunista maisemaa joka aukeaa parvekkeeltamme. Vitsailtiin juuri kavereiden kanssa (vappuna kun grillailtiin ja lämmiteltiin pihallamme pihagrillin äärellä), että asutaan pienessä lintukodossa vaikka asuntomme sijaitseekin vilkkaan alueen lähellä Espoossa. Meidän oma lintukoto :)

 

 

Coco
Coco Sweet Dreams

Sanna-Mari! Jooh! Voiks kuvitella! Niin hauskaa!

Sanna-Mari (Ei varmistettu)

Mä vähän arvasin, kun laskin yhteen yks plus yks :) Oi kun ihanaa, no onhan tämä ihan loistava paikka elää ja olla (ts. paras paikka), -lähellä kaikkea mutta kuitenkin kaukana vilinästä. Ja lapsille kyllä ihan ykkönen. Onnea vielä koko perheelle!

Sanna-Mari (Ei varmistettu)

Niin ja aikuisillekin ihan ykkönen :)

Riittag (Ei varmistettu)

Onnea uuden talon johdosta! Maalla, mutta kuitenkin lähellä kaupunkia. Ihana kasvuympäristö lapsille!

Neely (Ei varmistettu)

Oih, aivan loistavia uutisia, onnea miljoonasti!!

landebyanna (Ei varmistettu)

Oij, ihanaa :)) Onnea isosti!

A*

Susse (Ei varmistettu)

Onnea talokaupasta!

Tää muuten tuli kuin tilauksesta - meillä on talo valmistumassa, joten on aivan huippua, että voin seurata teidän proggista ja saada hyviä ideoita pihalle, sisustukseen ym. :)

suvi m
suvi m

Ihanaa!!!! Onnea!!!

K / Karla http://kaikkimitahalusin.bellablogit.fi/ (Ei varmistettu)

Paljon onnea Cocolle ja perheelle! Kuulostaa aivan ihanalta! Isosta ja aurinkoisesta tontista on oikeasti paljon iloa, me oltiin mustikassa viime kesänä omassa pikku metsässä. :)

Jonnaaa (Ei varmistettu)

Kuulostaa ihanalta! Onnea tulevaan :)
Ja ihanaa päästä seuraamaan remontti- ja sisustusjuttuja sinun blogistasi. Pidän niin kovasti tyylistäsi kirjoittaa!

maisamiisa (Ei varmistettu)

Oij mahtavuutta, remppajuttuja ♥
Onnea talonomistajille! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kannattaa sitten teettää siihen taloon täydellinen kuntoarvio, jottei tule ikäviä yllätyksiä esim. homeen muodossa.

Tike (Ei varmistettu)

Mulla on maalaistalo, iso piha, hyötypuutarha ja kaksi lasta. Toistaiseksi (edellä mainituista syistä johtuen) en ole ehtinyt vielä siihen olkihattu+seesteinen käyskentely puutarhassa -vaiheeseen.
Olisko joku kome puutarhuripoitsu (mielellään työsopimuksessa kohta: työajalla oltava ilman paitaa) ratkaisu tähän ongelmaan? Eli se nyppisi rikkaruohot ja minä lekottelisin kuistilla siiderilasi kädessä "maisemia" ihaillen.

Oma talo ja piha on paitsi ikuinen työleiri myös valtava rikkaus. Onnea tulevaan projektiin!!!

MJ (Ei varmistettu)

Uih, onnea! Tämä entinen turkulainen kuumeisesti pohtii, että mikäs kylä se mahtaakaan olla. ;)

Me pähkäilemme parasta aikaa, että muuttaisimmeko Suomenlinnaan vaiko ei. Asunto olisi tarjolla. Eiköhän me sinne suunnata...

vierailija (Ei varmistettu)

Aivan ihania uutisia, onnea paljon koko perheelle! Kyllä sai hyvälle tuulelle tämä uutinen, miten sitä voikaan iloita toisen puolesta! Varmasti mahtava ratkaisu jo lasten kannalta!
Itse olin samassa tilanteessa n.2kk sitten. Ostettiin myös mieheni kanssa omakotitalo pienestä kaupungista läheltä Turkua :) Käytiin monet talot katsomassa ja kyllä sen vain tietää kun se oikea osuu kohdalle &lt;3 Itse en missään vaiheessa ajatellut puutaloa, muutenkin talo poikkeaa paljon siitä minkälainen mielikuva minulla oli unelmatalosta. Tämä yksilö kuitenkin valloitti meidän molempien sydämet ja tiedettiin heti että tämä se on :) Nyt ei tarvitse miettiä miten vapaa-ajan käyttäisi; on laittamista, sisustamista, supsuttamista ja tupsuttamista siellä täällä :) Niin se vain taitaa olla että omakotitalo on ikuisuusprojekti!

Onnea paljon vielä kerran ihana Coco!

Terkuin

Heculina
http://heculina.blogspot.com/

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos kaikille ihan hirmuna onnitteluista! Kuntoarvio on tietysti tehty eikä siinä tullut mitään uutta esille, mitä ei oltais tiedetty. :)

Heculina, ihanaa. On niin kivaa kun on oma koti jotain voi laittaa!  :)

Oi mahtavaa! Onneksi olkoon rohkeasta päätöksestä ja talokaupoista. Mekin asumme omakotitalossa lähellä kaupunkia. Oma talo oli oikeestaan aikoinaan aika yllättävä ratkaisu meillekin, mutta hetkeäkään ikinä ei olla kaduttu. Oma piha on niin hieno juttu, vaikkei mulla viherpeukaloa olekaan. Onnea uuteen kotiin. Odotan innolla remppajuttuja ja kuvia uudesta kodista.

Hannanen (Ei varmistettu)

Ihanaa! Tuskin maltan odottaa, että pääsen seuraamaan remppaprojektia.

Luru
Changes

Ihania uutisia! Paljon onnea tulevaan kotiin, kyllä vanhoissa omakotitaloissa on vaan sitä omaa fiilistään ja lasten kelpaa temmeltää isolla pihalla. Ihan mahtavaa! :) Aurinkoista viikkoa teidän jengille!

Tiinakaisa

Iik, onnea talokaupoista! On se jännää aikaa.

Kommentoi