Isoja uutisia osa 2

p4278656.jpg

Olisinko keväällä ajatellutkaan että omistan kesällä omakotitalon – maalta! Siis voitteko kuvitella että tämä kaupunkilaistyttö osti talon!

Tänään oli alkukauppa ja se meni oikein hyvin. Tilaisuus oli paljon jännempi kuin perus asunto-osakkeen kauppa. Siellä oli mukana kaupanvahvistaja, oli lainhuuto (minä taisin olla pöydässä ainut joka ei ymmärrä tuota lainhuutoa) ja mitä vielä!

Me vaan löydettiin yks kaks oikein kiva talo + yli 2000 neliön aurinkoinen tontti. Talo tullaan remontoimaan kunnolla, eli paljon remppajuttuja, fiiliksiä ja suunnittelua luvassa.

Tiedättekö kun joissain taloissa on joko hyvä tai huono henki? Tässä talossa oli hyvä fiilis ja se tuntui heti omalta. Se on itselleni tosi tärkeetä ja olen myös tyytyväinen lasten puolesta, että saavat juosta pihalla ja vetää raikasta ilmaa keuhkoihinsa. Minä ehkä perustan pienen hyötypuutarhan ja kävelen nurmikolla paljain varpain olkihattu päässä.

Kylä on pieni, ihanan pieni. Mulla on nyt jo suuret suunnitelmat että haluan kehittää tätä pientä kylää ja perustaa vaikka jonkun lähiruokaringin sinne. Siellä on paljon peltoa ja maataloutta, Turku on ihan lähellä ja kesällä voin pyöräillä keskustaan töihin ja kaikkea.

Iih, coco on huumassa tästä projektista!

Kommentit (41)
  1. Iik, onnea talokaupoista! On se jännää aikaa.

  2. Ihania uutisia! Paljon onnea tulevaan kotiin, kyllä vanhoissa omakotitaloissa on vaan sitä omaa fiilistään ja lasten kelpaa temmeltää isolla pihalla. Ihan mahtavaa! 🙂 Aurinkoista viikkoa teidän jengille!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *