Jäätelötikut synttäreille

IMG_0041.JPG

IMG_0029.JPG

 

Kaupallinen yhteistyö: Pingviini

Vuosien kokemuksella olen oppinut, että lasten kutsuilla tarjoilut kannattaa pitää mahdollisimman yksinkertaisina. Aikuisten kutsuille on ihan ok panostaa, mutta kun mukana on liuta lapsia heidän innostus liittyy yhdessäoloon, yksinkertaiseen herkulliseen syötävään ja lahjoihin. Oikeastaan tarkemmin ajateltuna ja kovin toiveikkaana ajattelisin, että niin myös meidän aikuistenkin tapauksessa. Me vaan luomme turhia paineita juhlista, jotka olisivat kuin suoraan Pinterestistä. Oikeasti vieraat tulevat paikalle sinun vuoksesi, tai näin ainakin toivon, hehe!

Niinpä yksinkertaisena naisena suosin jäätelöitä. Tiesittekö muuten, että kaikki Pingviini-jäätelöt valmistetaan Hämeenlinnan kupeessa Turengin jäätelötehtaalla suomalaista maitoa ja kermaa käyttäen. 

Tyttäreni täytti hiljattain viisi ja hänen kunniakseen juhlimme synttäreitä pienellä porukalla. Kaverisynttärit ovat vielä edessäpäin, tänä vuonna teemana on tanssisynttärit. Tyttäreni tanssii muuten äitinsä tavoin salsaa, tosin on nyt pienellä tauolla. 

Litran jäätelöt ovat äärimäisen helppo tarjottava. Leikkasin mansikkajäätelön paloihin, viipaloin mansikat ja työnsin tikut jäätelöön. Kokoonpanosta tuli mansikoiden kera ihan kesä mieleen ja herkkupaloista kuvan kauniit. Marmorialusta on muuten hyvä alusta jätskille, sillä alustan voi laittaa pakkaseen jäähtymään ja näin ollen se pitää jäätelön kylmänä pidempään. 

Seuraavaksi kokeiluvuorossa on klassinen uunijäätelö, sen ja monet muut jäätelöreseptit löydät täältä. Erikoisena ja takuuvarmana jännittävänä testinä haluan vielä tehdä Aurajuustojäätelöä jonain päivänä.

Kommentit (1)
  1. Kyllä mä niiiiiiin repesin, kun nuo jäätelöannokset näin 😀 😀 😀 Aivan hyvinhän noita voisi aikuisten juhlissakin tarjoilla 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *