Juhannusjuhlien valmistelua...

Coco Sweet Dreams

Juhannuksen juhlajärjestelyt on täällä kovassa vauhdissa. Me vähän innostuttiin laittamaan kaikenlaista kivaa, ei ole tosiaan ollut tekemisen puutetta lainkaan. Projektityttöjä, projektityttöjä...

Kaunis ja edullinen buffetpöytä me saatiin aikaan liittämällä Ikean kahdeksan euron pukkijalat ylimääräiseen levyyn, joka jäi yli keittiöremontista. Juhannukseksi on luvattu aurinkoa, mutta ajateltiin, että syöminen on mukavampaa, kun pääsee vähän sisätiloihin + plus illat, niin tuossa pöydän alla paketissa lepää suuri valkoinen juhlateltta. Odotan jo innolla sen pystyttämistä, sisätilan koristelusta puhumattakaan. Kuvia tietty luvassa sitten. Olenko kertonut, että meillä on monta syytä juhlaan - me ollaan oltu mieheni kanssa jo kymmenen vuotta yhdessä - se on paljon se!

Oranssit kukat taas kiehtovat, tämäkin yksilö on meidän puutarhasta. Niin kivaa, kun koko ajan tulee uusia kukkayllätyksiä omasta maasta.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Onnea 10 vuotistaipaleesta :) Lisäkuvia odotellessa ja kiva tuo ylijäämäpöytä.

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitoksia. Kuvia tulee varmasti! :)

tiinamm (Ei varmistettu)

Harmi vaan, että yleensä kuvat ovat niin rajattuja, pieniä yksityiskohtia sieltä täältä, että mitään kokonaiskuvaa on mahdotonta muodostaa :-\ Ymmärrän kyllä yksityisyytesi suojan.

Coco
Coco Sweet Dreams

Kyllä mä yleensä yritän kuvata kokonaisuuden jos haluan jotain erityisesti esitellä, kuten esimerkiksi keittiö. Juhannusjuhlista ja kaikesta tulee varmasti paljon kuvia. :) Toki, on totta, että joissain asioissa haluan pitää yksityisyyden, kuten talon ulkokuoren jne.

VIIRU (Ei varmistettu)

Onnea pyöreistä vuosista, paljon on varmasti sattunut ja tapahtunut niiden aikana kuten, muutama helmi
saatettu maailmaan :) Olis muuten kiva nähdä miltä teidän olohuone näyttää! Oli ihanat ne tyynyt
mitkä olit ostanut, joten kuvia miltä se kesä sisustus näyttää :) Ihana varmasti järjestää juhlat kotona, missä voi olla niin ulkona ja sisällä, innolla odotan mitä keksit, sulla on niin pettämäton maku!!! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Totta tosiaan, kymmeneen vuoteen on mahtunut paljon kaikkea. Mutta kun näin taaksepäin katsoo, tuntuu, että aika on mennyt tosi nopeeta. Kiitos paljon Viiru! <3 mä koitan kuvata mahdollisimman paljon kesäkotiin, nyt kun saadaan se vähän edustavampaan kuntoon. 

ihmettelijä (Ei varmistettu)

siis miten ihmeessä teillä riittää rahaa tohon kaikkeen!?!

Rakkaudella Riikka (Ei varmistettu)

Ikean 8 euron pukkijalat ja keittiöremontin ylijäämälevy ei kyllä mun korvaan kuulosta kauhealta tuhlailulta :D Kuvia juhannusjuhlistanne odotellen! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Juuh, nämä juhlat ovat ennemminkin budjettijuhlat. :)

susannnnna (Ei varmistettu)

Vau, teille on varmaan kivat juhannusjuhlat tulossa, puitteet jo itsessäänkin on niin mahtavat! :) Itsekin odotan jo juhannusta kun on kaikkea kivaa tiedossa hyvien ystävien kanssa.
Onnittelut kymmenestä yhteisestä vuodesta - aika hienoa! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos paljon!! Toivotaan vielä lauantaille aurinkoista ilma, huomenna pitäis olla ihan täydellinen hellepäivä.

LinaS
iivents

Onnea ja metkoja juhlia!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos ja mahtavaa juhannusta sinnekkin!

P (Ei varmistettu)

Onnea hurjasti! Ihania kuvia, mutta malttamattomana odotan hyötypuutarhapostausta, koska omanikin on työn alla ja inspiraatio olisi paikallaan. :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, mun täytyy laittaa lisää kuvia, jos vaikka laitan vähän keskeneräisestäkin vähän! :)

jennilina
auringon noustessa

Olen ihan lumoutunut tuosta kolmanneksi alimmasta kuvasta, jossa näkyy vihreää isoista ikkunoista. Mahti fiilis siinä!

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä pidän kans siitä, ihan livenäkin usein ihastellen tuota näkymää. Satumetsä. <3

Matleena, Muonamiehen mökki (Ei varmistettu)

Kuulostaa ihanalta nuo teidän juhannussuunnitelmat! Juhlien järjestely on mukavaa puuhaa, joskin aika työlästä. Onnea kymmenen vuoden johdosta! Tuo oranssi kukka näyttää muuten ruskoliljalta, toiselta nimeltään keisarinkruunu. Niitä löytyy myös meidän mökkipihaltamme. :)

Omenainen

Onnea! Meillä juuri 1-vuotishääpäivä (mutta kuusinkertaisesti yhdessä asumisen harjoittelua) saatettu onnellisesti loppuun.

Täällä taas valmistaudutaan juhannukseen saaressa.

Kommentoi