Juhannusjuhlien valmistelua…

P1011963.JPG

P1012007.JPG

P1011980.JPG

P1012016.JPG

P1012006.JPG

P1011973.JPG

Juhannuksen juhlajärjestelyt on täällä kovassa vauhdissa. Me vähän innostuttiin laittamaan kaikenlaista kivaa, ei ole tosiaan ollut tekemisen puutetta lainkaan. Projektityttöjä, projektityttöjä…

Kaunis ja edullinen buffetpöytä me saatiin aikaan liittämällä Ikean kahdeksan euron pukkijalat ylimääräiseen levyyn, joka jäi yli keittiöremontista. Juhannukseksi on luvattu aurinkoa, mutta ajateltiin, että syöminen on mukavampaa, kun pääsee vähän sisätiloihin + plus illat, niin tuossa pöydän alla paketissa lepää suuri valkoinen juhlateltta. Odotan jo innolla sen pystyttämistä, sisätilan koristelusta puhumattakaan. Kuvia tietty luvassa sitten. Olenko kertonut, että meillä on monta syytä juhlaan – me ollaan oltu mieheni kanssa jo kymmenen vuotta yhdessä – se on paljon se!

Oranssit kukat taas kiehtovat, tämäkin yksilö on meidän puutarhasta. Niin kivaa, kun koko ajan tulee uusia kukkayllätyksiä omasta maasta.

Kommentit (19)
  1. Onnea! Meillä juuri 1-vuotishääpäivä (mutta kuusinkertaisesti yhdessä asumisen harjoittelua) saatettu onnellisesti loppuun.

    Täällä taas valmistaudutaan juhannukseen saaressa.

  2. Matleena, Muonamiehen mökki
    19.6.2013, 16:21

    Kuulostaa ihanalta nuo teidän juhannussuunnitelmat! Juhlien järjestely on mukavaa puuhaa, joskin aika työlästä. Onnea kymmenen vuoden johdosta! Tuo oranssi kukka näyttää muuten ruskoliljalta, toiselta nimeltään keisarinkruunu. Niitä löytyy myös meidän mökkipihaltamme. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *