Juhlahumussa

Coco Sweet Dreams

Kylläpäs väsyttää, mutta olipas ihanaa. Uusivuosi meni täysin lasten ehdoilla ja naurussa oli monta kertaa pitelemistä, kun pienet temmelsivät yhdessä. Välillä oli pientä draamaa ja taas halien jälkeen jatkettiin menoa. Unohdin kuvata uuden ihanan ostokseni, suloisen H&M Home:n teltan, jossa lapset leikkivät kovin, Instagramista löytyy kuva.

Asukoodina oli kotiasu paljettijakulla.

Alkupalaksi naposteltiin bruschettaa sillä välin kun lasten suosikkiruoka makaronilaatikko paistui uunissa. Ihanan helppoa syömistä - molemmat.

Sam ♥

Ystäväiset

Ennen nukkumaanmenoa tiirailtiin vielä raketteja ja tehtiin hampurilaisia iso kasa.

Meidän sijainti oli täydellinen, kylän kaikki raketit näkyivät paraatipaikalle.

Saatiin viimein lapsukaiset nukkumaan ja höpöteltiin koko myöhäinen ilta. Saunottiin, syötiin munkkeja ja istuttiin totaalisen relaksoituneena ikkunan edessä ja katseltiin vähän enemmän raketteja kellon lyödessä 00:00.

Seuraavana aamuna meitä tyttöjä pidettiin kyllä kuin kukkaa kämmenellä. Aamulla saimme olla kahdestaan, meikkailtiin ja Maj laittoi hiukseni. Miehet menivät kiltisti lasten kanssa puistoilemaan ja laittoivat vielä ruokaakin.

Uusivuosi pyhäpäivineen saisi kestää ainakin viikon. Kaikki hyvä loppuu liian aikaisin.

Kaiken kaikkiaan uusivuosi lasten kanssa pienellä porukalla, kotiasussa, helppoine ruokineen, ilman sen suurempaa stressiä on niin hyvä idea.

Miten teidän juhlinnat menivät?

/I enjoyed my new year eve with my dear friends. it was a really relaxing!

 

Kommentit

Voi miten ihananoloiset juhlat! Tuollaista se on kyllä ihan täydellisimmillään! :) Meillä oli ystäväpariskunta kylässä ja kivaa oli myöskin!

Coco
Coco Sweet Dreams

Mahtavaa! Joteski tuollaiset kotibileet on just ihanan rentoja.

Hyvää uutta vuotta! :)

retromoderni (Ei varmistettu) http://retromoderni.blogspot.fi/

ihan omalla porukalla vedettiin, polteltiin sädetikkuja ja pelattiin monopolya.

Coco
Coco Sweet Dreams

Jee, ihanaa uutta vuotta! :)

JohannaL (Ei varmistettu) http://www.kotiaurorassa.blogspot.com

Ihania kuvia! Mukavaa alkanutta vuotta sinulle.

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos samoin!

-noora- (Ei varmistettu)

Mitä laitoitte bruschettaan? Näyttää niin herkulliselta! Ja kuvista päätellen, teillä on ollut mukava ilta! Ihanaa uutta vuotta :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Moikka Noora!

Mä ostin sellaisen perinteisen maalaispatongin, jonka siivutin ohuiksi siivuiksi. Sivelin molemmat puolet auringonkukkaöljyllä ja ripottelin vähän mausteita, ihan vähän suolaa ja sellaista Nicolas Vahen yrttisekoitusta. Laitoin 180 asteeseen hetkeksi, tarkkaa aikaa en osaa sanoa, mutta ehkä 5-8 minuuttia. Ei saa pitää liian pitkään, ettei mene ihan korpuksi. Sellainen sopivan rapsakka on paras. Sitten tosiaan vaan mozzarellaa siivuiksi, parmankinkkua ja rucolaa päälle. Päälle vielä paksua balsamicoa, mä käytin Nicolas Vahén Tryffel Glazea, eli tätä: http://www.nicolasvahe.com/-/35-glaze

Iiiiiiduu (Ei varmistettu)

Viimeisen kuvan pussukka on i-ha-na, mistä semmoisen löytää? Teijän partyt vaikutti tosi mukavilta, hyvää vuotta 2014! :-)

Coco
Coco Sweet Dreams

Moikka!

Pussukka on Maj:n ja ihastuin siihen itsekin. Se on H&M:stä, mutta mulle tulee mieleen ihan Diane Von Furstenbergin kuosit ja väritys. <3

Hyvää vuotta 2014 myös sinulle!

VIIRU.P (Ei varmistettu)

Kuulostaa kivalta juhlalta :) oikein hyvää uutta vuotta koko perheelle! Nyt on juhlat juhlittu vähäksi aikaa. Itselläni katseet jo kevät sisustuksessa :) mitähän kivaa keksit tänä keväänä silloin monesti keksit laikkea kivaa tai no on sulla syksyisinkin jos rupeaa miettiin :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Tänä keväänä on tulossa muuten vaikka mitä kivaa, esim. yksi iso projekti jonka eteen teen nyt töitä - siitä lisää myöhemmin.

Hih, ihana oot! :))

VIIRU.P (Ei varmistettu)

Voi odotan innolla mitä olet keksinyt!!! Kiitos. Sinäkin olet aikas ihana!!!! :))

Kommentoi