Juhlahumussa

Kylläpäs väsyttää, mutta olipas ihanaa. Uusivuosi meni täysin lasten ehdoilla ja naurussa oli monta kertaa pitelemistä, kun pienet temmelsivät yhdessä. Välillä oli pientä draamaa ja taas halien jälkeen jatkettiin menoa. Unohdin kuvata uuden ihanan ostokseni, suloisen H&M Home:n teltan, jossa lapset leikkivät kovin, Instagramista löytyy kuva.

P1011927.JPG

Asukoodina oli kotiasu paljettijakulla.

P1011918.JPG

Alkupalaksi naposteltiin bruschettaa sillä välin kun lasten suosikkiruoka makaronilaatikko paistui uunissa. Ihanan helppoa syömistä – molemmat.

P1011909-tile.jpg

Sam

P1011934.JPG

Ystäväiset

P1012055.JPG

PC311977.JPG

Ennen nukkumaanmenoa tiirailtiin vielä raketteja ja tehtiin hampurilaisia iso kasa.

Meidän sijainti oli täydellinen, kylän kaikki raketit näkyivät paraatipaikalle.

PC312005.JPG

Saatiin viimein lapsukaiset nukkumaan ja höpöteltiin koko myöhäinen ilta. Saunottiin, syötiin munkkeja ja istuttiin totaalisen relaksoituneena ikkunan edessä ja katseltiin vähän enemmän raketteja kellon lyödessä 00:00.

PC311990.JPG

P1011931.JPG

PC312019.JPG

Seuraavana aamuna meitä tyttöjä pidettiin kyllä kuin kukkaa kämmenellä. Aamulla saimme olla kahdestaan, meikkailtiin ja Maj laittoi hiukseni. Miehet menivät kiltisti lasten kanssa puistoilemaan ja laittoivat vielä ruokaakin.

P1012123.JPG

P1012078.JPG

P1012045.JPG

Uusivuosi pyhäpäivineen saisi kestää ainakin viikon. Kaikki hyvä loppuu liian aikaisin.

Kaiken kaikkiaan uusivuosi lasten kanssa pienellä porukalla, kotiasussa, helppoine ruokineen, ilman sen suurempaa stressiä on niin hyvä idea.

Miten teidän juhlinnat menivät?

/I enjoyed my new year eve with my dear friends. it was a really relaxing!

 

Kommentit (13)
  1. Voi odotan innolla mitä olet keksinyt!!! Kiitos. Sinäkin olet aikas ihana!!!! :))

  2. Kuulostaa kivalta juhlalta 🙂 oikein hyvää uutta vuotta koko perheelle! Nyt on juhlat juhlittu vähäksi aikaa. Itselläni katseet jo kevät sisustuksessa 🙂 mitähän kivaa keksit tänä keväänä silloin monesti keksit laikkea kivaa tai no on sulla syksyisinkin jos rupeaa miettiin 🙂

    1. Tänä keväänä on tulossa muuten vaikka mitä kivaa, esim. yksi iso projekti jonka eteen teen nyt töitä – siitä lisää myöhemmin.

      Hih, ihana oot! :))

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *