Juhlat - olen aika valmis!

Coco Sweet Dreams

Tällä viikolla vietän kaunistautumisviikkoa, ikään kuin.

Iho kuoritaan pehmeäksi kuin pellava, rusketusta otetaan pintaan ja kynnet huolletaan juhlakuntoon. Hiukset tasoitetaan, silotetaan, harjataan ja puunataan. Kasvoille laitetaan ihmenaamio, jos toinenkin. Silmäpusseja karkoitetaan ja nukkumaan mennään kello kymmenen. Vettäkin juodaan enempi. Yritän olla edustuskunnossa, sillä viikonloppuna vietetään rakkaan ystävän häitä. Tästä ystävästä tulee kaikkien aikojen ihanin morsian, sen tiedän jo nyt. Ootan jo innolla, pääsemme mieheni kanssa pitkästä aikaa kaksin liikenteeseen vieraaseen kaupunkiin. Hieno hotelli on varattu, maksettu ja pitkä aamiainen houkuttaa kahden pienen lapsen äitiä jo nyt alkuviikosta. Aika ihanaa.

Annen suosituksesta löysin vihdoin täydellisen punan. Ihanan matta ja kauniin punainen MAC:in Ruby Woo . Joku meikkitaiteilija oli kuulema todennut, että tämä puna tulisi löytyä jokaisen meikkipussista. Nyt se löytyy ainakin minulta.

/'getting ready' things

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Oi, kuulostaa ihan luxukselta! Tuon vävyinen puna/lakka on ihan nappi valinta. Nautinnollista viikonvaihdetta :) -Jatta

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitti! Vähän jännittää, että osaanko olla punaisen huulipunan kanssa, näytän niin eriltä. :) kiitos paljon Jatta! 

SandyS (Ei varmistettu) http://ladolcevitadisandy.blogspot.fi

Oletko tykännyt tuosta Balmainin suihkeesta? Hartaasti hipelöin pulloa kaupassa (jo ihan sen ihastuttavan yksinkertaisen ulkoasun vuoksi), mutta jätin vielä hyllyyn...

Coco
Coco Sweet Dreams

Se on tosi jees, antaa vähän jämäkkyyttä hiuksiin, mutta tykkään suihkuttaa tuota vain puhtaisiin hiuksiin. Jos edellisesti pesukerrasta on jo toista päivää, mielestäni hiukset tuntuvat rasvaisilta. Tiettykään tuotetta ei saa suihkuttaa liikaa.

Tykkään ehkä ihan vähän enemmän Sachajuanin salt spraysta (en tiedä saako sitä enää, mutta omani ostin aikoinaan KICK:stä.)

Ja tosiaan, miljoona plussaa tuotteen ulkonäöstä - miksi MIKSI tämännäköisiä vois olla enemmän ihan päivittäiskosmetiikan puolella, ihan hammastahnoista lähtien.

Uskalsin ostaa tuon Balmainin hinnasta huolimatta (en kauheasti viitsi laittaa rahaa kosmetiikkaan, joten 18€ tuntui paljolle tuotteesta, jonka ostin kokeilematta) parin blogin innoittamana. Suosittelen varsinkin taipuisille hiuksille ehdottomasti! :)

Ihana pullo, hyvä kevyt tuoksu ja antaa tosi kivasti rakennetta omiin tai tehtyihin kiharoihin. Olen levittänyt sitä yleensä kämmenen kautta, jolloin ei tule laitettua liikaa. Tekee liian tahmeaksi minun mielestä, jos laittaa vähänkään liian paljon. (Itselläni on pitkät, runsaat mutta ohuehkot tosi taipuisat hiukset.)

Ostin surffitukkaa varten, mutta kokeilin tänään rutistella kihartimella tehtyjä nätimpiä kiharoita, ja sehän toimi siihenkin! :)) Joten SandyS, voin suositella!

SandyS (Ei varmistettu)

Kiitoksia!

Anne Malia (Ei varmistettu) http://muotimielessa.com

Kiitos ihana linkityksestä <3

Mulla tosiaan vielä puna kotiuttamatta, mutta jospa huomenna ennätän kipaista Stockalla :)

Mahtavaa juhlaviikonloppua!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos itsellesi vinkistä! Puna on tosi kiva, erittäin matta mikä ehkä vähän hankaloittaa levitystä, muuten ihana!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Mä olen vähän kateellinen naisille, jotka voi käyttää punaista huulipunaa. Itsehän näytän jossain muussa kuin nude-punassa ihan transulta. Oikeasti.

Coco
Coco Sweet Dreams

Sama! Olen ajatellut, että ehkä tähän vaan oppii, kun käyttää usein. Mä en millään usko, sulla on niin kauniin valkoiset hampaatkin, että varppina sopis.

retromoderni (Ei varmistettu) http://retromoderni.blogspot.fi/

Oikein ihania juhlia teille! Minäkin olen löytänyt huulipunat uudelleen ja omaan jojnkun punaisenkin mutta miten se tuntuukin niin vieraalta joka kerta huulissa. potäs vaan opetella.

Coco
Coco Sweet Dreams

Totta, on vähän vieras olo ja sellainen, että "kaikki katsoo". Mutta täytyy vaan totutella, siitä se lähtee.

oho (Ei varmistettu)

Taisit nyt paljastaa Majn hääpäivän. :O

oho joo (Ei varmistettu)

juu eipä taida maj olla kovin mielissään. ei ole vaika laskea 1+1.

Coco
Coco Sweet Dreams

Kuulkaas, nyt te laitatte sanoja suuhun ja olette aika tekopyhiä jos suoraan sanotaan. On varmasti muitakin morsiamia menossa naimisiin, että ihan relax vaan eikö niin?

? (Ei varmistettu)

Miten sinä tekopyhyyttä näet siinä että joku aavistelee Majn menevän naimisiin ja teidän hänen häihinsä?? :-)) Jos ja kun kävi moka, sen voisi ihan rehellisesti myöntää. ;-)

Coco
Coco Sweet Dreams

En näe tässä mitään mokaa? :D

Lumivalkoinen (Ei varmistettu)

Coco ei tunnu tietävän mitä sana tekopyhä tarkoittaa. Ei se sovi tähän asiayhteyteen lainkaan. Tekopyhyys on esim sitä että moralisoi jotakuta aiheesta x ja silti syyllistyy itse samaan. Mä en näe miten kommentoijat olisivat niin tehneet.

P.S. Kaikki vähänkään blogeja seuraavat arvaavat että kyse on Marin häistä.

Coco
Coco Sweet Dreams

Siis, mielestä spekulointi on tyhmää ja aiheetonta, tässähän tehdään hallaa jollekkin ihan toiselle? 

Tyyne
Sukat makkaralla

Ihanan näköisiä kaunistautumisjuttuja! Iloa laittautumiseen ja juhliin! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos Tyyne! Laittautuminen on yksi juhlien parhaimpia juttuja (jos sen saa tehdä rauhassa ;))

Tyyne
Sukat makkaralla

Niin totta! :)

Mama kin (Ei varmistettu)

Toisaalta ketä todellisuudessa kiinnostaa jonkun Majn tai Marin häät. Ensi viikonloppuna on sadat häät ja taatusti jossain on paljon parempi meno kuin cocon hehkuttamissa häissä. Nyt vähän tuntuu siltä, että tehdään tikusta asiaa. Vähän kuin Johanna Tukiaisen blogissa.

Kommentoi