Juhlat – olen aika valmis!

P1015633.JPG

P1015639.JPG

Tällä viikolla vietän kaunistautumisviikkoa, ikään kuin.

Iho kuoritaan pehmeäksi kuin pellava, rusketusta otetaan pintaan ja kynnet huolletaan juhlakuntoon. Hiukset tasoitetaan, silotetaan, harjataan ja puunataan. Kasvoille laitetaan ihmenaamio, jos toinenkin. Silmäpusseja karkoitetaan ja nukkumaan mennään kello kymmenen. Vettäkin juodaan enempi. Yritän olla edustuskunnossa, sillä viikonloppuna vietetään rakkaan ystävän häitä. Tästä ystävästä tulee kaikkien aikojen ihanin morsian, sen tiedän jo nyt. Ootan jo innolla, pääsemme mieheni kanssa pitkästä aikaa kaksin liikenteeseen vieraaseen kaupunkiin. Hieno hotelli on varattu, maksettu ja pitkä aamiainen houkuttaa kahden pienen lapsen äitiä jo nyt alkuviikosta. Aika ihanaa.

Annen suosituksesta löysin vihdoin täydellisen punan. Ihanan matta ja kauniin punainen MAC:in Ruby Woo . Joku meikkitaiteilija oli kuulema todennut, että tämä puna tulisi löytyä jokaisen meikkipussista. Nyt se löytyy ainakin minulta.

/’getting ready’ things

Kommentit (23)
  1. Toisaalta ketä todellisuudessa kiinnostaa jonkun Majn tai Marin häät. Ensi viikonloppuna on sadat häät ja taatusti jossain on paljon parempi meno kuin cocon hehkuttamissa häissä. Nyt vähän tuntuu siltä, että tehdään tikusta asiaa. Vähän kuin Johanna Tukiaisen blogissa.

  2. Ihanan näköisiä kaunistautumisjuttuja! Iloa laittautumiseen ja juhliin! 🙂

    1. Kiitos Tyyne! Laittautuminen on yksi juhlien parhaimpia juttuja (jos sen saa tehdä rauhassa ;))

      1. Niin totta! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *