Juttuja, jotka helpottavat elämää ja antavat sisältöä

– kaikkien laskujen muuttaminen e-laskuiksi ja mieluiten myös niin, että ne maksetaan automaattisesti tililtäsi. Aikaa, vaivaa ja ehkä rahaakin säästyy, koska mikään ei unohdu.

2AB7FD2C-8E79-4400-9C02-2FE8234E3D0E.jpg

– säästötili! Olen myynyt pari asuntoani ja toisesta laittanut kaiken säästöön. Sellaiselle tilille, josta ei voi nostaa rahaa, kuin pari kertaa vuodessa – pysyvät siis hyvässä tallessa tulevaisuuden kauppoja varten. Sijoitan myös pieniä summia kuukaudessa, haluaisin tosin oppia sijoittamisesta paljon enemmän, mitä tietämykseni nyt on.

4D81E54A-AB6A-4662-8B66-D41CC7C287A6.jpg

– kavereiden tapaaminen urheilun parissa, tulee hoidettua monta asiaa samanaikaisesti. Voit tavata kavereita myös aamulenkeillä, tsekkaa seuraava kohta:

– aamulenkit. Kun vaan malttaa mennä nukkumaan kello kymmenen jaksaa ihan hyvin herätä aamulla kello 6 ja lähteä juoksemaan. Homman helpottamiseksi kannattaa kaivaa juoksuvermeet edellisenä iltana esille ja asettaa lenkkarit menosuuntaan ovelle. Helppo nakki! On niin tärkeää pitää itsestään huolta ja kohdella arvokkaasti. Syödä hyvin, nesteyttää kehoa, helliä, nukkua, kosteuttaa ihoa ja liikkua.

IMG_4659.JPG

– se minkä voi tehdä tänään, kannattaa tehdä tänään. Ylipäätänsä asioiden eteenpäin laittaminen, käsitteleminen heti helpottaa elämää ja tunnetiloja. Ei kannata jättää roikkumaan tai jäädä tuleen makamaan. Muista myös, että elät sinun näköistä elämää… sillä mitä muut ovat siitä mieltä ei ole mitään väliä.

60792B12-E6FE-4F1A-9211-AD72B8E54378.jpg

– ennakkoluuloista eroon pääseminen. Tämä pätee niin moneen asiaan. Esimerkkinä eri kansalaisuudet ja uskonnot… monella on niin outoja ennakkoluuloja ja käsityksiä. Riittää kun tutustuu ja on utelias, monet luulot osoittautuvat aivan turhaksi. Minulla on kavereita monesta maasta ja uskonnosta ja se on ihan älyttömän siistiä sekä kiinnostavaa. Se on tuonut elämään väriä ja uutta sisältöä.

IMG_4596.JPG

Jotenka rauhaa ja rakkautta uuteen viikkoonne! Minä kertoilen jänniä kuulumisia tässä lähiviikkoina, kunhan saan menoani vähän rauhoitettua.

Voikaa hyvin!

Kommentit (9)
  1. entäs hiustepidennykset, tekoripiset, kynnet ja kumitissit…

    1. Kaino pyyntö, keskity johonkin muuhun ja kuluta aikaasi jossain muualla, kuin täällä kommenttipalstalla ja lopeta jatkuva kettuilu. Tuskin on ensimmäinen ja viimeinen turha komenttisi täällä tai muissa foorumeissa. Kaikkea hyvää ja aurinkoa elämääsi!

    2. Laitapa villevee oma blogi tms pystyyn ja lopeta ilkeily. Kiitos mukavista vinkeistä kirjoittajalle!

  2. Hei, mitä muutto/asuntorintamalle kuuluu? Lupailit kertoa asian edistymisestä jokunen postaus sitten. 🙂

    1. Kerron pian! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *