Kaappi paketissa ja kevättä kohti

Coco Sweet Dreams

Eteisen kaappi saapui kuin saapuikin eilen iltahämärässä. Oikeastaan nyt ollaan jo niin pitkällä, että asentajat kävivät jo asentamassa sen ja tuolla se nyt koko komeudessaan seisoo. Nyt en kerro enempää vaan näette sitten, ehkä huomenna! Olen aika tosi onnellinen, arki helpottuu paljon kun saadaan takit ja kengät kaappiin piiloon. Olen myös onnellinen, että päädyttiin juuri tuohon, se antaa vähän lisäarvoa sisäänkäyntiin.

Ja hei, muuttolinnut! Edellispäivänä ihmettelin, kun yksinäinen kurki lensi meidän talon yllä. Jep, minä bongailen nykyään lintuja täällä maalla, en olisi uskonut. Kurki kierteli ja kaarteli, aika matalalla. No tänään tuli valtava ja komia kurkiaura niin kauniina, että silmät kostuivat. Isäni sanoi, että se eka kurki oli tiedustelija, niitä kuulema on. Reitti oli selvä ja nyt ne matkaavat meidän mökille päin. Siellä suolla ne kesällä huutelevat.

Kevät tulee!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Minustakin palaavissa kurjissa on jotain tosi liikuttavaan, mullakin pala nousi kurkkuun kun näin kurkien lentävän takasin kotisuomeen <3 Jotenkin niin kaunista..

AnneK (Ei varmistettu)

Hei Coco, mitä merkkiä ovat silmälasisi? Tosi kivannäköiset! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, sanos muuta. Mun mielestä linnut on muutenkin todella ihmeellisiä. <3

AnneK, mun lasit on InStyle Ilux Havanna -merkkiä. Ne on ostettu pari vuotta sitten Instrumentariumista. Nyt tekis mieli ostaa taas uudet, oikeastaan olisi kiva omistaa useammat silmälasit, vaikka punaisetkin tai metsänvihreät. :)

Anna/Kotikolmio (Ei varmistettu) http://www.kotikolmio.blogspot.fi

Meidän yli lensivät myös eilen joutsenet. Alkoi vaan hymyilyttää, kun asutaan ihan lähellä merenrantaa. Joutsenet lensi merta kohti ja pyörsivät välittömästi takaisin. Taisi olla meri vielä liian jäässä niiden makuun :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Anna, hehee! Mä olisin varmaan toiminut ihan samalla tavalla. :)

Susse (Ei varmistettu)

Meidänkin talon yli lentävät sekä kurki- että joutsenparvet ja tosiaan, joka kerta, sekä näin keväällä palatessa että syksyllä kun lähtevät, mä tirautan kyyneliä! :o Jotenkin hassua mut niissä on jotain niin pakahduttavaa sekä kauneudessa että koko muuton ideassa. :)

(Ei varmistettu)

Miten olette toteuttanut kodinhoitohuoneen? Mielestäni tärkeä kodinhoitoyksikkö. Me ollaan remontoimassa taloa ja haluaisin vinkkejä.

Kommentoi