Kaappi paketissa ja kevättä kohti

p1019054.jpg

Eteisen kaappi saapui kuin saapuikin eilen iltahämärässä. Oikeastaan nyt ollaan jo niin pitkällä, että asentajat kävivät jo asentamassa sen ja tuolla se nyt koko komeudessaan seisoo. Nyt en kerro enempää vaan näette sitten, ehkä huomenna! Olen aika tosi onnellinen, arki helpottuu paljon kun saadaan takit ja kengät kaappiin piiloon. Olen myös onnellinen, että päädyttiin juuri tuohon, se antaa vähän lisäarvoa sisäänkäyntiin.

Ja hei, muuttolinnut! Edellispäivänä ihmettelin, kun yksinäinen kurki lensi meidän talon yllä. Jep, minä bongailen nykyään lintuja täällä maalla, en olisi uskonut. Kurki kierteli ja kaarteli, aika matalalla. No tänään tuli valtava ja komia kurkiaura niin kauniina, että silmät kostuivat. Isäni sanoi, että se eka kurki oli tiedustelija, niitä kuulema on. Reitti oli selvä ja nyt ne matkaavat meidän mökille päin. Siellä suolla ne kesällä huutelevat.

Kevät tulee!

p1018034.jpg

Kommentit (7)
  1. Miten olette toteuttanut kodinhoitohuoneen? Mielestäni tärkeä kodinhoitoyksikkö. Me ollaan remontoimassa taloa ja haluaisin vinkkejä.

  2. Meidänkin talon yli lentävät sekä kurki- että joutsenparvet ja tosiaan, joka kerta, sekä näin keväällä palatessa että syksyllä kun lähtevät, mä tirautan kyyneliä! 😮 Jotenkin hassua mut niissä on jotain niin pakahduttavaa sekä kauneudessa että koko muuton ideassa. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *