Kanervan salilla

Heti työpäivän jälkeen raahauduimme Kanervan salille, joka avautui viime viikolla: Punavuori Health Club!

Annoin mahdollisuuksien mukaan sisustus ja remontointi-ideoita projektille, olen niin onnellinen miten hienosti remontti on hoidettu ja saatettu loppuun. Tila itsessään jo on jo niin kaunis, ettei se edes tarvitse paljon mitään ihmeellistä osakseen. Voin kertoa, että melkoisen paljon tarvitsee ottaa asioita huomioon, kun rakentaa salin tyhjään tilaan.

Tapasin Kanervan, eli Kanen aikoinaan ystäväni kautta. Kane on ihanan välitön, lämmin ja ottaa jokaisen huomioon. Hän on aidosti kiinnostunut ihmisistä ja koko sali mielestäni kuvastaa hienosti myös Kanervan luonnetta. Siellä on kodikas tunnelma, ei yhtään sellainen hikinen, suorittava ja kiireinen, vaan lämmin, tsemppaava, armollinen, ihanan puhdas, hyväntuoksuinen ja hyväksyvä. Jokaista liikkujaa autetaan ja huomioidaan. Harmittaa vietävästi, että sali on Punavuoressa, eikä Turussa, mutta onneksi liikun nykyään paljonkin Helsinkiin sattuneista syistä ja sali on lähempänä.

Salilla tapaa usein tämän ihanan naisen, sekä koirakamut; rauhallisen Nellan ja nuorenmiehen Ivarin.

Heti treenien jälkeen riensin suihkuun, joka on myös kokonaan remontoitu. Tila on ihanan siisti, persoonallinen ja sain valmistautua ihan rauhassa iltaan, kun menimme vielä tästä illalliselle. Illallispaikan löytäminen onkin toinen tarina, joka paikka oli aivan täpötäynnä ihmisiä.

Tuo punainen lattia on ihan huikea! Syvennykset seinässä mahdollistaa paikat kaikelle pienelle mitä tarvitsee laittautumiseen. Miten kaunis tuo rottinkinen penkki, sopii täydellisesti tuohon tilaan.

Onnea vielä Kanervalle toteutuneesta unelmasta. Menkää ihmeessä tutustumaan treeneihin, ilmoittautumisen treeneihin voi tehdä vaikka täältä.

Ihanaa päivää! Me lähdetään merelle NYT.

Henna

Kommentit (1)
  1. Toivon isällesi hyvää ja parasta hoitoa ja voimia teille kaikille!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *