Kasvojoogaa, kauneusrutiineja ja hyvää ruokaa

Coco Sweet Dreams

Tässä hetki sitten leikkautin uudet hiukset, kävin kasvohoidossa ja hieronnassa, teki niin terää.

Keräsin tähän muutamia kauneusjuttuja, joita juuri nyt noudatan:

  • Face yoga. Tässä vanhemmiten olen hurahtanut joogaan. Nyt olen opetellut Face Yoga -liikkeitä ja harjoittelen hölmön näköisiä ilmeitä vähän missä milloinkin. Keräsin tähän pari videota, joiden parissa treenaan "ongelmakohtiani". Teen muutamia kasvojooga-liikkeitä usein autoa ajaessa, eli jos ikinä törmäätte kreisin näköiseen FiFi-kuskiin, se olen minä! Joogan lisäksi Ayurveda kiinnostelee myös. 
  • Joogaa silmäpusseille täällä ja täällä, poskille täällä ja yleisiä juttuja kasvojoogasta täällä.
  • Ripset. Kerli Kesa duunaa ripseni säännöllisesti, nyt olen hurahtanut uuteen Volume-ripsiin. Ripset ovat paljon kevyemmät ja ohkaisemmat, ne näyttävät luonnolliselta ja antavat katseelle syvyyttä. Juuri nyt ne yksinkertaisesti helpottavat arkeani niin paljon, mitään meikkiä ei paljoa tarvita.
  • Inkivääri ruoassa ja juomassa. Psykosomaattista tai ei, mutta saan inkivääristä virtaa ja pysyn terveenä.
  • Ruoaksi mahdollisimman paljon vihreetä. Perus lehtisalaatin olen korvannut ravinteikkaammilla yrteillä, kuten lehtipersiljalla ja korianterilla. Eniten rakastan korianteria, tuoreena se antaa niin paljon enemmän makua ruokaan. Uuh, nyt tulikin mieleen sata asiaa ruoasta, joten palaan tähän aiheeseen vielä myöhemmin.

Löytyykö sieltä joitain kauneus- tai hyvinvointivinkkejä? Hyviä sivustoja treenaamiseen? Kaikki vinkit otan ilolla vastaan näin uuden vuoden kunniaksi.

/about my beauty routines... face yoga, lash extensions, ginger and all kinds of dark green foods -lots of herbs!

Kommentit

Piiahuihai (Ei varmistettu) http://hui-hai.blogspot.fi

Mitenkähän saisin itsenikin taas hurahtamaan terveyteen. Jotenkin en nyt lähde käyntiin ollenkaan... Mutta juon (melkein) joka päivä lasillisen vehnäorasjauhetta ja tyrnimarjamehua. Pahaa on ja peräkanaa ei voi vetästä, mutta autaa, uskon niin :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kyllä se siitä, alku aina hankalaa, mutta kun aloittaa jostain niin sitä kummasti reipastuu. Vehnäorasjauhe on ihan uusi tuttavuus mulle, kiitos vinkistä!

I May Say (Ei varmistettu)

Öljyt.
Kollageeni.
Molkosan.

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos. :) piti heti googlettaa molkosan, koskaan kuulukaan.... Todellakin hyödyllinen!

inspirations (Ei varmistettu) http://favouriteinspirations.blogspot.fi

Hei! Kivoja vinkkejä. Samoista asiosta ollaan täälläkin kiinnostuttu. Kasvojoogan olen myös yhdistänyt omaan aamujoogaani, jonka alunperin aloitin pysyäkseni erossa niskajännityksestä ja päänsäryistä. Nyt se on lähes jokapäiväinen tapa ja vaikuttaa ihan kaikkeen. Ayurvedisia tapoja olen myös opiskellut pitkään, ihana tehdä esim. öljyhierontaa omiin(kin) käsiin ja jalkoihin ja intialaisia päähierontoja muille. Kookosöljyä iholle ja smootheihin. Kurkumaa inkiväärin lisäksi ruokaan. Terveellistä herkuttelua. Pienen meditoinnin yritän tehdä aina joogan jälkeen. Ja mahdollisimman paljon reipasta ulkoilua, mielellään valoisassa. Uusimpana ihanaa musiikkia ja luonnonkosmetiikkaa. Ja tietysti nautiskelua ja rentoilua. Hyvä vuosi alussa <3

Coco
Coco Sweet Dreams

Joogalla on kyllä ihme vaikutuksia, moni tekee sitä just noiden pää- ja niskasärkyjen takia. Mä tykkään niin haastaa itseäni mitä erikoisempien liikkeiden kanssa. 

Kiitos paljon vinkeistä, Hyvää talvea/kevättä! :)

Sara06 (Ei varmistettu)

Minä aion ehdottomasti kokeilla silmäpusseille tarkoitettua joogaa. Kiitos vinkistä! Muistelen, että löysit hyvän aseen silmäpusseja varten laivareissulta. Odottelenkin kieli pitkällä postausta siitä. :-)

Coco
Coco Sweet Dreams

Hehe, kiitos kiitos. :) hyvä kun muistutit, koitan tehdä vaikka jo tänään! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Moikka
Osaatko suositella Turusta hyvää kosmetologia juuri kasvohoitoa ajatellen? Kerli laittaa aina kulmakarvani ojennukseen ja hän on kyllä tosi taitava ja symppis tyyppi : )
Satu

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä olen tykännyt jokirannassa sijaitsevasta Ravensarasta, ne käyttää Jurliquen tuotteita, joista mä diggailen.

Ellen (Ei varmistettu)

Pidän kotitekoisista naamioista, ensiksi vähän turkkilaista jugurttia, kun se on vaikuttanut noin vartin verran huuhtelen ja laitan juoksevaa kotimaista hunajaa vielä kymmeneksi minuutiksi.

Kalamaksaöljykapselit on pitänyt ihon pehmeänä koko talven. Vinkkinä vaan:)

janekos (Ei varmistettu)

Juon aamuisin herättyäni ison lasin raikasta vettä johon olen puristanut sitruunaa, virkistää ja piristää heti aamusta!
Lisäksi itselläni on aina jääkaapissa kylmähaudemaski kasvoille, jos on oikein vaikeata herätä niin saatan torkuttaa
herätyskelloa 5minuuttia haude kasvoilla niin johan "herään" uudestaan hieman heleämmällä lookilla :D
Olen jo pitkään käyttänyt ruohonjuuritason-kaupasta saatavaa risiniöljyä hiusten hoidossa... Hieron ennen sampoo pesua päänahkaan ja annan hetken vaikuttaa, kosteuttaa kuivaa päänahkaa näin talvella :)

Kommentoi