Kaunein lavuaari

Yhteistyössä Woodio

B8B2DEF1-299B-487D-A039-7BEC21DD534B.jpeg

EE6C64FB-15A2-445F-A4AF-A48B43AE47FC.jpeg

252B77E3-9FF7-4647-98FC-8D1E341ECE20.jpeg

C3B6C488-6073-4195-B8F2-9977996DF0E8.jpeg

Minulla oli suuria suunnitelmia viikonlopulle, mutta joskus oma jaksaminen sanoo toista ja päätin jäädä kiltisti kotiin. Omakotitalossa on todella paljon hommaa, nyt sen alkaa vasta tajuamaan, kun täällä yksin elelee. Hiukset siinä varmaan harmaantuisi, jos alkaisin listaamaan mitä kaikkea täällä pitäisi tehdä. Homma kerrallaan hyvä tulee. 

Tärkein sisustusvinkki on ehdottomasti siivous ja siisteys, sitä olenkin tehnyt tänä viikonloppuna. Pikkuvessa on nyt tip top ja tunnelmaa tuova seinälyhty on saatu seinään. Jotain muutakin uutta ihanaa kotiin on tullut, siitä riittää juttua toiseen postaukseen.

Pikkuvessan ehkä tärkein ja kiistatta kaunein katseenvangitsija on ehdottomasti tuo Woodion allas. Bongasin tämän ekologisen altaan ekan kerran Ravintola Nooasta ja selvitin mistä allasta voisi ostaa. Yllätyin positiivisesti, että kyseessä on tosiaan suomalainen yritys ja allas on suunniteltu sekä valmistettu suomessa. Heiltä on muuten nyt tullut uutuutena myös kuutionmallisia altaita. Tämä kierrätettävä allas on saanut paljon ihailua kodissani ja mielestäni omiaan tuollaiseen pieneen tilaan.

Pikkuvessa on todella riisuttu, siellä ei ole mitään ylimääräistä, vain kaikkein tarpeellisimmat: hylly ja tanko pyyhkeille sekä allas ja peili. Seinät ovat simppelin valkoiset (tikkurilan valkoinen) ja lattia 5×5 valkoista laattaa tummanharmaalla saumalla. En silti koe, että tila olisi kolkko, vaan yllättävän tunnelmallinen. It’s all in the details, sanon minä.

Kommentit (6)
  1. Kaunis on allas, mutta mistä ihana pyyhehylly ja -tanko ovat? 🙂

    1. Ne on Grohen. <3

  2. Siis kauheeta kun kommentoin näin, tykkään blogistasi yli kaiken, mutta tuo lavuaari on tavattoman pieni aamupesuihin. Ehkä tilakin on pieni, en tiedä.

    1. Se on pieni, mutta just hyvä pieneen tilaan, eli tässä tapauksessa pikkuvessaan. Aamupesut hoituu isossa kylppärissä. 🙂

      Ja ihanaa kuulla, että pidät blogistani, merkitsee mulle paljon! <3 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *