Kauniin karun keskeneräinen

9904C007-71A7-4C7E-9758-DF8F3AC4287F.jpeg

Vaikkakin kotini on monilta pieniltä osin vielä kesken sisustuksesta puhumattakaan on se mielestäni kovin sievä ja kodikas näin asukkaankin näkökulmasta. Tällä hetkellä mietinnässä on paljon asioita ja esimerkiksi keittiön suhteen olen vielä kovin mietteliäs, siksi siitä ei ole paljoakaan juttua riittänyt. Ruokapöytäkin menee ehkäpä vaihtoon. 

Lahjakas kuvataiteilija Julius Töyrylä oli viime viikonloppuna kuvaamassa kotiani, ihan huippu tyyppi ja niin taitava nuorimies, josta varmasti tullaan kuulemaan. Kannattaa tutustua häneen ihaniin valokuviin täällä ja täällä

805F078F-5780-40BD-AC47-A78650727748.jpeg

8246FE1D-52FC-4EE3-B8D6-C7923DDC35AE.jpeg

Keittiön suhteen mietinnässä on vielä (teräksiset?) avohyllyt ja teetetty liesituuletin/kotelointi. Minulla on tähän idea jo päässä, en vain tiedä vielä miten se teknisesti tulisi toteuttaa. Tästä kuitenkin toivottavasti tullaan kuulemaan mahdollisimman pian jotain.

159427C7-6374-4CA2-B7C9-1D18A47F1DEE.jpeg

Kodissani vallitsee todella karsittu tunnelma, sitä korostaa vitivalkoinen talvimaisema. Lunta tulee jatkuvasti lisää ja olen varma siitä, että omistan talven loputtua jättimäiset käsilihakset kaikkien näiden lumitöiden jälkeen. 

 

Mikäli teille tulee hyviä ideoita keittiön suhteen, ajatuksia saa heittää.

 

Lempeän lumista loppuviikkoa!

Kommentit (7)
  1. Ehdottomasti teräksiset avohyllyt keittiöön! Sopisi niin hyvin muiden teräs- ja kromijuttujen kanssa. Puiset hyllyt vois näyttää irtonaisilta, teräksisillä sais kivaa teollista fiilistä ja yhteneväisyyttä makkarin oviin saa helposti mustilla yksityiskohdilla hyllyillä, esim mustilla astioilla tai käsipyyhkeellä tms.

  2. Hei, `jatkaisin keittiön seinälle jotenkin noita kauniita makuuhuoneen lasiovia mustilla kehyksillä`, eli pari lasiovista mustakehyksistä yläkaappia esim jääkaapin viereen, sitten liesituuletin ja vasemmalle mainitsemasi teräshyllyt. Nuo makkarin ovet ovat niin ihanat, että jotenkin sitä teemaa kannattaisi `jossain korostaa`. Mut tietty makuasia!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *