Kaunista arkkitehtuuria, sisustusta ja puutarhoja

Kieltämättä aika alkaa käymään jo vähän tylsäksi näin korona-aikana, kun kaikenlainen tekeminen sijoittuu lähinnä kotona oleskeluun.

Olen kyllä mestari haaveilija ja keksin kyllä itselleni kaikenlaista unelmaa, joista voin samalla ammentaa inspiraatiota.

Selaan lehtiä ja katselen mielelläni kauniita koteja, joissa sielu ja silmät lepäävät. Ajattelin nyt jakaa teillekin muutaman ihanan kodin ja puutarhan, jotka ovat miellettömiä.

Näitä kaikkia koteja yhdistää kaunis arkkitehtuuri ja vähäeleinen sisustus. Klassikot ovat liki jokaisessa kodissa suuressa roolissa ja luonto tulee upeasti osaksi kaikkea.

Sain vielä ihanalta lukijaltani vinkin tästä viimeisestä videosta, jossa on upea piha! Juuri tuollaista henkeä haluan omaankin japanilaiseen puutarhaan, jonka tekemisen aloitin viime kesänä.

Toivottavasti näistä klipeistä on paljon iloa teille sinne kotiin, jos päivät käyvät tylsiksi. Yritetään vielä hetki jaksaa, jotta päästäisiin jatkamaan sitä elämää, jota olemme saaneet vapaasti ja huolettomasti elää vailla sairastumisen pelkoa.

koti sisustus piha-ja-puutarha
Kommentit (1)
  1. Jee, huippuja vinkkejä!
    T. Markettishoppailija

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *