Kaunista nurkan takana

Coco Sweet Dreams

Käppäilin töistä torille ja satuin kääntämään päätäni juuri oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Epämääräinen työmaa olikin muuttunut tunnelmalliseksi sisäpihaksi. Ei tuntunut yhtään, että ollaan ihan keskustassa. Tosi kaunista! Mieltymykseni tiilitaloihin ei ole sammunut, ei sitten yhtään. Meilläkin on punatiilitalo, mutta ei nyt ihan noin cool. Pidän kovin siitä, että vanhoja rakennuksia kunnostetaan ja tälläisiä tehdään. Olisi aika kamalaa jos tämän paikalla nököttäisi nyt mitäänsanomaton kerrostalo tai kolme.

Jos me joskus vielä muutetaan keskustaan, niin näkisin itseni juuri tämänkaltaisessa miljöössä. Ehkä sitten vanhana mummina viimeistään.

Olen aikamoinen taivaanrannanmaalari. Huomaan joskus seisovani pitkään jossain kauniissa paikassa ja ihmettelen vain näkemääni. Välillä joku tönäisee minua ja kulkee kiireellä ohi. Mä en halua pitää mitään kiirettä.

/beautiful place in Turku

Kommentit

Petteri (Ei varmistettu) http://www.rintsikka.fi

Tämä tiilitalo oli jokunen aika sitten myynnissä! Siinä on kaksi hirveän kokoista asuntoa, molemmat kahdessa kerroksessa. Neliöitä sen verran, että riittää. Sisältä älyttömän hieno! Hintaakin oli muistaakseni ainakin milli, mutta sisältää kylläkin kaksi isoa uniikkia keskusta-asuntoa.

Coco
Coco Sweet Dreams

Iiks, sä oot päässyt sisälle asti. No on varmasti komeeta, niin siistii asua keskustassa tuollaisessa paikassa. Jotenki tosi chic! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Mulla ei aina raksuta, sä ehkä näit asunnon myynti-ilmoituksesta. B)

Vierailija (Ei varmistettu)

Upea piha kerrostaloasunnoksi! Ja kuinka söpöt parvekeet :) -Jatta

Coco
Coco Sweet Dreams

Tosiaan, viereinen kerrostaloasunto ei haitannut yhtään, siinä oli niin tilanteeseen sopivat parvekkeet ja punainen väritys. Ai et. <3

hillamaria (Ei varmistettu)

Moi!
Bongailtiin tuota samaista asuntoa mieheni kans...aaaah niin ihana mutta hiukan liian suuri meille ja ja ja hinta... mutta aaahh...
Joten asunnon etsintä jatkukooon...
-Hilla

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, hintaa on "jonkunverran"ja kaksi keittiötä! :D

Joskus vuokralla-asuminenkin on ihan ok vaihtoehto. Me oltiin silloin jokirannassa vuokralla ja tuli tsekattua aika monta vuokrakotia, vastaan tuli tosi monta helmeä.

Minna H (Ei varmistettu)

"Hauska" kuulla, että joku muukin on joskus tönittävänä... Mulle käy nimittäin haaveillessa samoin. ;)

Coco
Coco Sweet Dreams

:)

Petteri (Ei varmistettu) http://www.rintsikka.fi

Tässähän tämä vieläkin on myynnissä... aika magee :)
http://asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/7777951

Coco
Coco Sweet Dreams

Wau, aikamoinen residenssi! Mä pärjäisen ehkä ihan yhdellä keittiöllä, tosin ei kokemusta kahdesta keittiöstä. ;) Ihastelin erityisesti karuja pintoja, ilmastointiputkia ja teollisuuslamppuja. <3

Petteri (Ei varmistettu) http://www.rintsikka.fi

Ihan mieletön! Mutta kuvat tosiaan antaa vähän väärän kuvan kun tuossa on kaksi asuntoa :) Ensin katsoin itsekin, että miksi kaksi keittiötä ym :) Äärettömän vaikea kohde myydä..

Kommentoi