Kaunista nurkan takana

P1016937.JPG

P1016953.JPG

titli.jpg

P1016940.JPG

P1016947-tile.jpg

P1016938.JPG

Käppäilin töistä torille ja satuin kääntämään päätäni juuri oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Epämääräinen työmaa olikin muuttunut tunnelmalliseksi sisäpihaksi. Ei tuntunut yhtään, että ollaan ihan keskustassa. Tosi kaunista! Mieltymykseni tiilitaloihin ei ole sammunut, ei sitten yhtään. Meilläkin on punatiilitalo, mutta ei nyt ihan noin cool. Pidän kovin siitä, että vanhoja rakennuksia kunnostetaan ja tälläisiä tehdään. Olisi aika kamalaa jos tämän paikalla nököttäisi nyt mitäänsanomaton kerrostalo tai kolme.

Jos me joskus vielä muutetaan keskustaan, niin näkisin itseni juuri tämänkaltaisessa miljöössä. Ehkä sitten vanhana mummina viimeistään.

Olen aikamoinen taivaanrannanmaalari. Huomaan joskus seisovani pitkään jossain kauniissa paikassa ja ihmettelen vain näkemääni. Välillä joku tönäisee minua ja kulkee kiireellä ohi. Mä en halua pitää mitään kiirettä.

/beautiful place in Turku

Kommentit (12)
  1. Tässähän tämä vieläkin on myynnissä… aika magee 🙂
    http://asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/7777951

    1. Wau, aikamoinen residenssi! Mä pärjäisen ehkä ihan yhdellä keittiöllä, tosin ei kokemusta kahdesta keittiöstä. 😉 Ihastelin erityisesti karuja pintoja, ilmastointiputkia ja teollisuuslamppuja. <3

      1. Ihan mieletön! Mutta kuvat tosiaan antaa vähän väärän kuvan kun tuossa on kaksi asuntoa 🙂 Ensin katsoin itsekin, että miksi kaksi keittiötä ym 🙂 Äärettömän vaikea kohde myydä..

  2. ”Hauska” kuulla, että joku muukin on joskus tönittävänä… Mulle käy nimittäin haaveillessa samoin. 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *