Kaupunkilomalla

PA090781.JPG

Tulevaa viikonloppua on odotettu kuin kuuta nousevaa. Saan hetkeksi jättää arkiset askareet ja hengähtää ystävien kanssa. Pientä citylomaa luvassa ja meikkis pääsee täältä maalta maistelemaan vähän kaupunkielämää. On taas niin erityistä laittaa hienot kengät, laukku ja vähän parempaa päälle.

Kuva on tosiaan parin vuoden takaa, mutta siitä tulee aina niin hyvälle tuulelle. Vauvamasua on vähän ikävä, nyt se onkin siirtynyt kuvasta yhden vasemmalle. Vauvamasut ovat kyllä aika ihania, eikö olekin? Onko teillä äideillä ikävä omaanne?

/me and my sweet girls (year 2011)

Kommentit (7)
  1. Pipsa, se on minunkin nimeni
    4.2.2014, 21:50

    Oih, sitä tunnetta, kun vauva on kohdussa ja liikehtii, se jännittävä ja pakahduttava olo tuntemattomasta ja silti niin tutusta ja turvallisesta… Sai suojella syntymätöntä, hoivata ja käpertyä, tunnustella ja suunnitella. Kun ei vielä tiennyt, kuka sieltä on tulossa.
    Tietenkin kaipaan, kun tiedän, ettei näiden kahden upean pojan jälkeen enää muita lapsia ole tulossa.

  2. Ei ole ikävä ja tuskin tulee ikinä (nuorimmainen vajaa 2 vee). Raskausaika oli kamalaa alusta loppuun, synnyttäisin ennemmin 10 kertaa (ilman jälkisupistuksia, nekään ei innosta) kuin olisin vatsa pystyssä sen 9 kk. 🙂 Tyydyn siis ihailemaan muiden masuja ja kiittämään hiljaa päässäni, että tämä elämänvaihe on omalta kohdaltani ohi. 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *