Kehuja ja kiitoksia

robert.jpg

 

Sofié jakoi blogissaan kauniita kehuja muun muassa minulle ja halusin tietysti jatkaa tätä posiitiivista postausta. Se millä tavalla puhut muista kertoo paljon sinusta itsestäsi. Se miten kommentoit netissä kertoo enemmän sinusta. Miten kohtelet muita, peilaa luonnettasi.

Sofién olen tuntenut jo ennen meidän blogeja ja olen ihallut hänen sisäistä ja ulkoista kauneuttaan jo vuosia. Hän on hauska ja älykäs, vieraanvarainen ja lahjakas valokuvaaja. Toivon totisesti, että ennätän vierailemaan hänen luonaan Ranskassa mahdollisimman pian.

Yksityiselämän puolella minulla on kirjo erilaisia, eri maasta tulevia tärkeitä kavereita. Heiltä jokaiselta olen oppinut niin hurjasti kaikenlaista. Nyt viimeisimpänä oivalluksena ystäväni tsemppasi minua kertomalla siitä mieten suuri merkitys mielellä on. Hän tulee tuolta paljon kauempaa ja omaa erilaisen kulttuuritaustan ja ihailen hänen vankkaa itseluottamusta kaikessa mitä hän tekee. Esimerkiksi, jos ajattelet että jokin asia on ihan laimea, se myös on sitä. Mutta jos ajattelet, että se asia on ihan fucking amazing – se tulee ennemmin tai myöhemmin myös olemaan sitä. Tärkeintä on se, että sinä itse uskot siihen! Tämä ajattelumalli lienee kaikille ihan itsestäänselvyys, mutta halusin vaan muistuttaa.

robert_2.jpg

Magicpoks blogistakin tuttu Mari on minulle niin tärkeä. Hän tuntee minut läpikotaisin ja tietää ehkä parhaiten vahvuuteni ja heikkouteni. Häneltä olen oppinut, että kannattaa puhua kaikista asioista, sillä ei muuten kukaan voi tietää mitä käyt läpi. Häneltä olen oppinut juurikin avoimuuden. Ihailen tämän määrätietoisen naisen elämänasennetta ja herskyvää huumorintajua. En voi sille mitään, että nauran aina vedet silmissä, ripsarit poskella ystäväni seurassa. Jos on harmaata, Mari tekee kaikesta värikästä. Oikeassakin elämässä aikamoinen Magicpoks. 

Suvi on esikuvani ja äärettömän lahjakas taiteilija. Olen päässyt hänen mukanaan kiinnostaviin projekteihin ja ollaan kuvattu yhdessä kaikenlaista, pian tuleekin yksi hieno kirja, jossa olen pienessä sivuroolissa mukana. Suvi tekee maailmasta vähän kauniimman paikan elää ja minusta se on yksi tärkeimmistä asioista mitä ihminen voi eläessään tehdä. Hän on ottanut tämän postauksen kuvat keittiöstäni. Kuva tuli uuteen Robert – Nautinollisen elämän käsikirja -nimiseen opukseen, jonka tekemisessä olen ollut mukana pienessä sivuroolissa.  

Haluan antaa kehuja ja kiitosta myös sympaattiselle Marialle, jonka blogista muuten poimin paljon tyylivinkkejä. Me emme (vielä) tunne kovin hyvin mutta ollaan kohdattu muutaman kerran ja kirjoiteltu. Oli kausi, kun sain vähän ilkeetä kommenttia blogiini ja hän laittoi minulle tsemppaavan viestin kaiken sen keskellä ja se ilahdutti kovin. En varsinaisesti osaa enää pahoittaa mieltäni negatiivisesta kommentoinnista mutta vaikken välitä, muistan. Ne pahat sanat taitavat salakavalasti asustaa jossain takaraivossa ja pieni tsemppaus oli enemmäin kuin tervetullutta. On tärkeää tulla muistetuksi.

Listani voisi jatkua loputtomiin, niin paljon hienoja bloggaajia on lähipiirissäni.

Olisi kiva kuulla ihan randomisti mitä kivaa teille on sanottu tässä lähiaikoina tai toisin päin. Mistä te olette antaneet kehuja viime aikoina?

”if you have good thoughts, they will shine out of your face like sunbeams and you will always look lovely.”

Kuvat Suvi Kesäläinen, Robert – Nautinnollisen elämän käsikirjasta. 

Kommentit (4)
 1. Minä annan positiivista ja rakentavaa palautetta jatkuvasti yrityksille, yhteisöille sekä kavereille että perheelle.
  Eilen istuin bussissa ja takana sattui istumaan ryhmä teinityttöjä. He puhuivat itsestään niin rumasti (olivat omasta mielestään rumia ja tyhmännäköisiä jne. Hetken kuunneltuani heidän itsensä dissausta käännyin ympäri ja sanoin: ”Puhukaa itsestänne kauniimmin. Yrittäkää löytää hyviä puolia ja ihailkaa niitä. Kuka kenestäkään tykkää, jos ei itse?” Tytöt hiljentyivät ja kiittivät ujosti. Upeita ja fiksuja tyttöjä olivat.
  Firmoja kiitän hyvästä tuotteesta/palvelusta sekä jaan kokemuksiani julkisesti somessa jne. Siivojani aloitti vuosi sitten yrittäjänä ja nyt hän käy muutamassa muussakin kodissa asuinalueellani näiden kehujen johdosta.
  Kaveripiirissä on monta yksityisyrittäjää, joita kaikkia yritän buffata.
  Kaikki palaute on mielestäni tärkeää, rakentava palaute myös. Mutta toki se tulee pukea oikein, ettei se ole ikävää.

 2. Otan vähän erilaisen kulman: Olen viime aikoina aktivoitunut antamaan palautetta erilaisille yrityksille ja muille yhteisöille. Kehittämisehdotusten lisäksi siis kehujakin! Viimeksi jätin nettipalautteen erään paikallisen yrityksen tosi tyylikkäästi uudistetuista pakkauksista ja kävin (netissä) kiittämässä kaupungin liikennelaitosta, kun olivat kieltäytyneet esittämästä yhden puolueen hiukka mautonta vaalivideota linja-autojen mainosnäytöillä. Aina sitä miettii, että voisi antaa palautetta tästä ja tuosta, mutta nyt päätin, että oikeasti toteutankin ne aikeet.

  Blogeissa käynnissä olleeseen aitouskeskusteluun jätin myös parit kiitokset ja kehut. Ja tietysti arjessa tulee annettua (enemmänkin aina voisi!) kiitosta kaikista pienistä kivoista eleistä. 🙂

  Samaan syssyyn: kiitos tästä äärityylikkäästä, mutta kuitenkin symppiksestä blogistasi! Tämä on harvoja blogeja, joissa joskus (muun tekemisen ns. puutteessa :D) tulee harhailtua postausarkistossakin. Ei mitään väliä, vaikka postaus olisi esim. viisi vuotta vanha, aina yhtä timattia!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *