Keittiön katseenvangitsija

Yhteistyössä LG Electronics

66C24CDD-B678-49F8-9584-C35869DA3052.jpeg

C92F21ED-7E2D-481D-A67B-50021955993E.jpeg

A1D91537-F149-4682-85B3-E386FE8163AC.jpeg

A7E6CA57-0AFD-4BE9-9615-5446858C49D9.jpeg52107F66-DB0C-4CDF-895F-EB80D35DC6AC.jpeg

Olemme nyt asuneet reilun viikon päivät virallisesti talossani ja arki on vihdoin lähtenyt kunnolla käyntiin. Olen lasten kanssa todella iloinen uudesta jääkaapistamme, joka helpottaa meidän kaikkien elämää paljon. Pikkutyypit tulevat yleensä omia aikojaan kotiin ja ovat jo tottuneet käyttämään jääkaappia sujuvasti.

LG:n InstaView -jääkaappissa on kätevä Door-in-Door -etuovi, eli paneeli, josta minit saavat välipalansa helposti käsiinsä avaamatta koko jääkaappia. Erikoisuutena tässä paneelissa on vielä koputustoiminto. Eli koputtamalla etuovea jääkaapin sisältö valaistuu ja näet sisällön avaamatta jääkaappia, kylmää ei pääse turhaan karkuun ja ruoka säilyy paremmin. Kylmää ilmaa häviää 41% vähemmän tämän toiminnon avulla. Lapset kutsuvatkin tätä osaa jääkaapista heidän ovekseen.

Meinasin alkuun ostaa paljon pienemmän jääkaapin, mutta olen huomannut, että se olisi ollut suuri virhe. Rakastan tässä kaapissa tilaa ja sitä, että jokaiselle ruoalle on omat lokeronsa. Jopa hedelmät ja vihannekset, joita normaalisti säilytän huoneenlämmössä on oma paikkansa ja ne pysyvät paljon pidempään raikkaina FRESH Balancer™ -lokerikossa, joka säätää kosteuden juuri oikeaksi. Ilmanpuhdistusjärjestelmä poistaa hajuja ja olen huomannut, että jääkaappi ei oikeasti tuoksu miltään.

Jääkaappi on myös todella katseenkestävä ja sopii industriaalihenkiseen keittiööni erinomaisesti. 

Minua on aina kiinnostanut tirkistellä toisten jääkaapin sisältöön, nyt te pääsette kurkistamaan mitä minun jääkaapistani löytyy. Olen hulluna etnisiin ruokakauppoihin ja juuri kuvaushetkellä olin käynyt Turun Eerikinkadun lukuisat ruokakaupat läpi. Jääkaapista löytyy siis lajitelma mitä erikoisempia vihanneksia, juomia ja salaatteja. Se mitä pyrin pitämään aina on pala hyvää juustoa ja shampanjaa, sillä rakastan yllätysvieraita ja haluan tarjota jotain juhlallisen kuplivaa oli sitten aihetta juhlaan tai ei.

Minulla on myös ihanan iso pakastinosa ja se täyttyy nyt kaikista oman pihan marjoista ja hedelmistä. Vinkkinä kerrottakoon, että marjat kannattaa pakastaa laittamalla ne rasiaan ilman kantta ja sen jälkeen jääkaappiin muutamaksi tunniksi viilentymään, jotta kosteus poistuu. Sen jälkeen marjarasiat siirretään pakkasen puolelle edelleen ilman kantta muutamaksi tunniksi ja vasta sen jälkeen kansi päälle. Näin marjojen solurakenne ei hajoa ja marjat pysyvät hyvinä ja kun ne taas sulatetaan marjat ovat säilyneet muodossaan ja näyttävät kuin tuoreilta. Aika usein pakastemarjat tuppaavat olemaan lötköjä ja liki vellimäisiä. Tällä taktiikalla ne pakastuvat paremmin.

Pakastinosassa on myös mainio jääpalakone, josta saa jääpalojen lisäksi vettä ja jäämurskaa. Erillistä vesiliitäntää ei siis tarvita, vaan vesisäiliö on jääkaapin puolella.

Kaikenkaikkiaan todella hintansa väärti iso jääkaappi, joka vetää sisäänsä suuren määrän ruoka-aineksia ja näyttää hyvältä.

 

Kommentit (16)
  1. kateellinen
    29.9.2018, 06:28

    Suoraan sanottuna olen kateellinen, 2 lapsen yksihuoltajana minulla ei ole varaa pitää shampanjaa tai edes kuohuviiniä jääkaapissa varuiksi jos joku tulee käymään. Ja lapset joutuvat välipalaksi syömään ihan tavallisia juttuja (jugurttia, leipää, banaania). Voi kumpa olis rahaa.

  2. Ruuhkamutsi
    27.9.2018, 19:25

    Nyt kun niin kovasti jääkaappisi sisältö meitä kiinnostaa. Voisitko joskus tehdä jutun ja ottaa kuvan ihan stailaamattoman kaapin sisällöstä, vaikka juuri perus prismareissun tai prisman kotiin kuljetuksen jälkeen. Tulisi sitä perusarki meininkiä myös tänne sinun blogiisi. Nähtäisiin sitten saako teidän lapset muutakin kuin hedelmiä

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *