Keittiön pohdintaa

Coco Sweet Dreams

Päivän puuhana on ollut erinäköisten kirjojen ja lehtien selailu. Keittiö on yksi niistä johon haluan panostaa - me tullaan kuitenkin asumaan tulevassa kodissa pitkään ja keittiön pitää olla toimiva. En vaan yhtään tiedä olisiko keittiö valkoinen vai jotain muuta. Valkoinen on turvallinen ja siihen tuskin kyllästyy, mutta silti vähän tummemmat värit kiinnostavat. Mielestäni tumman harmaa tai musta on vaan tosi kiva, ehdottomasti mattana. Keittiö ei saa olla yhtään bling bling vaan yksinkertaisen kaunis. Virtaviivainen ja hitusen karukin. Semmoisesta tykkään.

Minkälainen työtaso - olisko se kiveä vai kvartsia? Tumma vai vaalea?

Tila on aika suuri, joten sinne mahtuu hyvin ainakin saareke...

Muistan ihastelleeni tätä keittiötä jo vuonna 2007 about. Kaikki on kohillaan ja edelleen fanitan:

Samasta sisustuskirjasta olen myös katsellut tätä keittiötä. Ehkä vielä kivempi?

Rakastan tuota Modern Interior Design -sisustuskirjaani. Se on jo aika vanhus mutta joka kerta löydän siitä jotain uutta ja kaunista. Kekseliästä ja inspiroivaa.

Huh, on meillä aika urakka. Loppuviikosta me saadaan avain omakotitaloon ja päästään sinne vähän mittailemaan ja suunnittelemaan ihan kunnolla.

Minkä värinen keittiö olisi sun juttu?

Kommentit

Jatta (Ei varmistettu)

Valkoista ja ripaus tummaa jossakin muodossa niinkuin on nykyisessä keittiössänikin, kaikki on valkoista mattaa ja sit tumman harmaa mosaiikki välitilassa ja sekin matta.
Näin ei heti ala kyllästyttämään, kun on neutraali.

Toisinaan pidän ihanasta maalaisranskalaisesta keittiöstä, jossa yläkaappien tilalla avohyllyt..ehkä sit seuraavassa kodissani :)

Todella kauniita kuvia kodeista kirjassasi, joka toimii oivana inspiraation lähteenä :)

Nasu (Ei varmistettu)

Toi ensimmäisen kuvan valkoinen keittiö ois ihan täydellinen. Ne riippuvalaisimet on upeat myös. Nyt käytetään paljon tummaa ja mustaa, mutta kestääkö ne aikaa?

Vierailija (Ei varmistettu)

Moi Coco! Kauniita suunnitelmia. Itse suosin valkoista, johon ei kyllästy koskaan, mutta ripaus tummaa antaa kyllä ryhtiä. Välitilaan valitsisin lasia ja tasoksi kiveä, betonia tai Coriania. Ihanan näköinen kirja. Osaatko sanoa, saako sitä vielä jostain? Itse en ole piiiitkään aikaan bongannut kivaa, modernia sisustuskirjaa, ja kirjahyllyni suorastaan huutaa uutta inspiraatiota. Esitän siis samalla postaustoiveen: esittelisitkö ehtiessäsi lemppari sisustuskirjasi ja -lehtesi. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kauniita kuvia! Pistin sisustuskirjan nimen muistiin, jos vielä edes jostain löytyis. Vaikka sitten käytettynä ja ränsistyneenä :) Välillä ostanut jonkun, sitten onkin ollut jotain sellaista joka ei oo mun maun mukaista. Sulla kuitenkin tosi hyvä maku, niin luotan. Noi molemmat keittiöt on upeita, tykkään tumman ja vaalean yhdistelmästä sisustuksessa.

NinaP (Ei varmistettu)

Hei

Mikä mahtaa olal kirjasi kirjalilija? Olen yrittänyt etsiä juurikin jotain tyylistäsi kirjaa, mutta pelkällä Modern Interior Design nimellä löytyi aika montakin kirjaa.

Kiitos IIIhanasta blogistasi- postauksesi ovat päivän kohokohtiani =)

ps. valkoinen keittiö missä musta iso kaapisto sivulla oli mielestäni hienoin! =)

-Ninnu

-I- (Ei varmistettu)

Ihana kirja -täytyykin metsästää, josko jostain vielä löytyisi!

Meidän uuden kodin keittiöstä on tulossa mustavalkoinen, huomiseksi olenkin tekemässä postausta aiheesta.

http://lifeanddecoration1.blogspot.fi/

Mukavaa viikkoa sulle suunnittelujen parissa -se on ihanaa aikaa, kun pääsee suunnittelemaan omaa kotia <3

Sini / nautiskellen.blogspot.com (Ei varmistettu)

Itse laittaisin kiiltovalkoisen keittiön - tykkään paljon esim. Kvikin Mano-sarjasta. Tärkeää olisi harmonisuus, niin että kaikki saumat jne. olisi vimpan päälle. Mikäli olisi tilaa, jättäisin yläkaapit pois ja laittaisin yhdelle seinälle sitten koko seinän korkuiset kaapistot, joihin upottaisin uunin korkealle. Lisäksi tilava apteekkarin kaappi kuivamuonille. Alas enemmän isoja laatikoita kuin kaappeja. Integroidut tai rosteriset kodinkoneet. Välitila ehdottomasti lasia! Ja taso massiivitammea, se toisi vähän lämpöä tilaan, pidän puun eloisuudesta. Ja saareke! Ihan must, siihen upottaisin keittotason ja altaan. Ja tuo laitoskeittiöhana <3

Voi kun pääsisikin itse remontoimaan oman keittiön ja valitsemaan kaikki materiaalit...

zintsarella (Ei varmistettu)

Meillä on uudessa kodissamme (2/2012) korkeakiiltoiset valkoiset kaapistot, saareke ja tummat työtasot sekä musta Silgranit allas. Keittiö, ruokailutila, olohuone ja eteisaula ovat kaikki yhtä suurta tilaa joten keittiö on hyvin pelkistetty ja ehkä jopa karu. Pidän kovasti itsesuunnittelemastani keittiöstä. Ainoa miinus puoli on tason materiaali, joka on siis laminaatti. Siitä en pidä, hankala pitää puhtaana ja saumat ärsyttävät. Nyt olemmekin suunnitelleet vaihtavamme tason kiveksi. Jolloin turhia saumoja ei tulisi ja puhtaana pitäminenkin helpottuisi.

Mulle oli alusta asti selvää, että haluan valkoisen keittiön mustilla yksityiskohdilla ja olen ollut todella tyytyväinen :)

Kiitos kivasta blogistasi!

Jeba
Tuuliajolla

Meille on tulossa mustavalkoinen keittiö - keittiönkaapit mustana ja mattana. :) Lattiat valkoiset ja samoin tasot.  Vielä olisi paljon kesken ja tekemättä, että rempan keskellä asutaan mutta eiköhän tämä tästä! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Meillä mattamusta avokeittiö, valkoisilla kivitasoilla ja rosterikoneilla. Valkoiset lattiat ja muutenkin neutraaleja vaaleita värejä ympärillä. En voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen. Itse en ole yhtään kyllästynyt. Musta antaa särmää ja se on rohkea valinta perusvalkoisten keittiöiden keskellä. Helppo pitää myös puhtaana eikä jokainen sormenjälki näy. Suosittelen lämpimästi!

Salsas (Ei varmistettu)

Mistä olet hankkinut Modern Interior Design -sisustuskirjan? Vaikuttaa tosi ihanalle kirjalle.

Meidän uuteen kotiin tuli valkoiset mattaovet alumiinilvedinlistalla sekä musta kivitaso. Pelkistettyä, kaunista ja modernia.

Coco
Coco Sweet Dreams

Kirja on ostettu aikoinaan Stockan akateemisesta, joskus vuonna 2007 muistaakseni. Sieltä vois varmaan kysellä kirjaa, jos he voisivat vaikka tilata sen. Kustantaja FKG. Kirjasta on lähtenyt vähän sivuja, koska se on tosi paksu ja taitto ehkä vähän huonoa.

kirja.jpeg

Vierailija (Ei varmistettu)

ihania kuvia:) joskus oman keittiön kohdalla (tällä hetkellä) toivoisin sen olevan valkoinen, puhdaslinjainen ja siisti. tilava ja avoin, isohkon ja yksinkertaisen saarekkeen kanssa, jossa olisi mahdollisesti toisella puolella esim. uuni ja hellat ja toisella tuolit ja tilaa olla ja vaikka ruokailla. isot ikkunat ja tila olisi todella valoisa. suurista ikkunoista ihana toive näkymä olisi avoimelle merelle tai vaikka puhtaaseen mustikkarinteeseen..
toivon paljon inspiraatiota ja hyviä päätöksiä teille!

VIIRU (Ei varmistettu)

Hei tulee mieleen se kissa ruoka mainos missä sanotaan; " Valintoja, valintoja...:)
Musta, valkoinen, mustavalkoinen en tietäis mistä aloittaa. Näin myöhässä kaikesta, onnea Coco uutteen kotiin ja perheen lisäyksestä ja talon ostosta... muistinkohan onnitella nyt kaikesta :) Ihana blogi sulla!!!!! Tässäpä postaus ehdotus kesän 2012 must have, itse nimittäin haluaisin sisustaa kotia jotenkin kesäksi ja en oikein tiedä mistä aloittaa ja sisustus lehdet huutaa pastellia. Voisit saman postauksen tehdä syksyllä. :)

Meille on tulossa todennäköisesti tummanharmaa keittiö. Kaappeja tulee kahdelle seinälle ja haaveena olisi, että toinen seinistä olisi yläkaapiton. Toisena vaihtoehtona on mattamusta keittiö, mutta olen ollut siinä uskossa, että siihen tulisi helposti sormenjälkiä. Inhoan siivoamista, joten olen jättänyt sen vuoksi mustan vähän taka-alalle, mutta pitää miettiä uudestaan kun joku ylemmissä kommenteissa kertoi, että siinä ei sormenjäljet helposti näy.

Tasoksi betoni tai musta kivi.

Seinä olisi mielestäni kiva jättää ihan vaan maalatuksi tai betoniseksi, mutta puhtaanapidosta taitaa silloin tulla ongelma. Laattaa en missään tapauksessa halua, mutta toisaalta ei lasikaan houkuttele. Muita vaihtoehtoja?

http://kotilato.blogspot.fi/

Kommentoi