Keittiön pohdintaa

p1010824.jpg

Päivän puuhana on ollut erinäköisten kirjojen ja lehtien selailu. Keittiö on yksi niistä johon haluan panostaa – me tullaan kuitenkin asumaan tulevassa kodissa pitkään ja keittiön pitää olla toimiva. En vaan yhtään tiedä olisiko keittiö valkoinen vai jotain muuta. Valkoinen on turvallinen ja siihen tuskin kyllästyy, mutta silti vähän tummemmat värit kiinnostavat. Mielestäni tumman harmaa tai musta on vaan tosi kiva, ehdottomasti mattana. Keittiö ei saa olla yhtään bling bling vaan yksinkertaisen kaunis. Virtaviivainen ja hitusen karukin. Semmoisesta tykkään.

Minkälainen työtaso – olisko se kiveä vai kvartsia? Tumma vai vaalea?

Tila on aika suuri, joten sinne mahtuu hyvin ainakin saareke…

p1010825.jpg

Muistan ihastelleeni tätä keittiötä jo vuonna 2007 about. Kaikki on kohillaan ja edelleen fanitan:

p6040808.jpg

Samasta sisustuskirjasta olen myös katsellut tätä keittiötä. Ehkä vielä kivempi?

p1010829.jpg

p1010830.jpg

Rakastan tuota Modern Interior Design -sisustuskirjaani. Se on jo aika vanhus mutta joka kerta löydän siitä jotain uutta ja kaunista. Kekseliästä ja inspiroivaa.

p1010834.jpg

p1010835.jpg

Huh, on meillä aika urakka. Loppuviikosta me saadaan avain omakotitaloon ja päästään sinne vähän mittailemaan ja suunnittelemaan ihan kunnolla.

Minkä värinen keittiö olisi sun juttu?

Kommentit (15)
  1. Meille on tulossa todennäköisesti tummanharmaa keittiö. Kaappeja tulee kahdelle seinälle ja haaveena olisi, että toinen seinistä olisi yläkaapiton. Toisena vaihtoehtona on mattamusta keittiö, mutta olen ollut siinä uskossa, että siihen tulisi helposti sormenjälkiä. Inhoan siivoamista, joten olen jättänyt sen vuoksi mustan vähän taka-alalle, mutta pitää miettiä uudestaan kun joku ylemmissä kommenteissa kertoi, että siinä ei sormenjäljet helposti näy.

    Tasoksi betoni tai musta kivi.

    Seinä olisi mielestäni kiva jättää ihan vaan maalatuksi tai betoniseksi, mutta puhtaanapidosta taitaa silloin tulla ongelma. Laattaa en missään tapauksessa halua, mutta toisaalta ei lasikaan houkuttele. Muita vaihtoehtoja?

    http://kotilato.blogspot.fi/

  2. Hei tulee mieleen se kissa ruoka mainos missä sanotaan; ” Valintoja, valintoja…:)
    Musta, valkoinen, mustavalkoinen en tietäis mistä aloittaa. Näin myöhässä kaikesta, onnea Coco uutteen kotiin ja perheen lisäyksestä ja talon ostosta… muistinkohan onnitella nyt kaikesta 🙂 Ihana blogi sulla!!!!! Tässäpä postaus ehdotus kesän 2012 must have, itse nimittäin haluaisin sisustaa kotia jotenkin kesäksi ja en oikein tiedä mistä aloittaa ja sisustus lehdet huutaa pastellia. Voisit saman postauksen tehdä syksyllä. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *