Keittiön takaseinästä…

Suuren pohdiskelun jälkeen on aika selvää että meille tulee kokonaan valkoinen keittiö. Pyörittelin mielessä vaikka mitä ja yksi suuri ihastus oli kauniit mudan sävyt, mutta klassisuudessaan valkoinen vei voiton. Veikkaan etten kyllästy siihen ja väriä voin tuoda kaikella muulla tavaralla. Lapsiperheessä kaikkea sälää on aina pöydällä…

hc_150912_10-940x626.jpg

(kuva Contemporist)

Ennen kun näette keittiöstä mitään, niin nyt tuumailen keittiön takaseinää. Sinne tulee alakaapit, mutta ylös ei tule kaappeja ollenkaan, nyt pitäisi ratkaista jotain kivaa seinään. Tulisiko sinne vaaleaa kaakelia tiililadonnalla, vai jotain raffia betoniseinää. Tykästyin tuohon tiililadontaseinään, se antaa minimalistiseen keittiöön sitä jotain.

kuva_0.jpg

Olen käynyt myös todella upeassa kodissa jossa oli kaunis teollisuushenkinen keittiö ja välitilaan oli laitettua lankalasia. Se oli todella cool ja itseasiassa lankalasi on myös edullista. Tällä hetkellä fiilis on kuitenkin tiililadotun kaakelin tai betoniseinän välillä.

Onko teillä idiksiä?

Kommentit (15)
  1. Moi, makuja on monia mutta koko valkoinen keittiö yes. Mulla neljäs valkoinen keittiö ja supertyytyväinen. Mistä tuo porraskuva on? Mielenkiintoinen tapa päällystää portaat.

  2. Mitä jos laittaisi tiililadonnan (jos laatat eivät siis ole ”kulmahiottuja” vaan kuvassa olevan näköisiä) sekä keittiön yläosan tollaisella raffilla betonijutulla ? Vähän niinkuin tähän tapaan : http://www.divaaniblogit.fi/blogit/sisustuskarpanen/2012/09/08/huussista-kyokin-seinalle/

    Tämä nyt ei ole ihan maailman paras kuva ja erilaiset materiaalit, mutta idea tässä sama kuin yritin huonosti selittää : ) 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *