Kerro ja voita hemmotteluhoito

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Gillette Venus & Olay Sugarberry

Yhteistyössä Gileten ja Olayn kanssa halusin kertoa omista kauneusrutiineistani.

P1015234.JPG

On taas keskiviikko ja se tarkoittaa omalla kohdallani kauneusiltaa itseni kanssa. Lasten mentyä nukkumaan sammutan telkkarin ja hipsin kylpyhuoneeseen. Sytytän kynttilät ja nautin hiljaisuudesta, en kaipaa edes musiikkia.

P1015294.JPG

Oma kauneusiltani alkaa kuivakuorinnalla, vai sanotaanko sitä harjaamiseksi? En voisi enempää ylistää kuivaharjaamisen merkitystä! Se uudistaa ihoa ja tekee sen pumpulin pehmeäksi. Yritän muistaa tehdä kuorinnan minimissään kerran viikossa. Iho vaan voi silmin nähden paremmin ja hehkeämmin  Kuivakuorinnan jälkeen on lämpimän suihkun aika. Silloin hoidan myös sääret hellävaraisen, mutta tehokkaan höyläni kera.

Näin kuivaharjauksen ja kuorintojen fanina myös uusi Venus&Olay Sugarberry -höylä kuorii ja kosteuttaa ihoa. Suosikkihöyläni Sugarberry tulee kauppoihin huhtikuussa ja se on ihana! Höylän kosteuttava tyyny jättää ihon pehmeäksi, kiiltäväksi sekä miedosti tuoksuvaksi.

P1015266.JPG

Pitkät lämpimät suihkut ovat minun todellinen paheeni. Voisin seistä sadevesisuihkun alla varmaan tunnin! Lämpimän suihkun jälkeen levitän vartaloöljyä (öljyt ovat myös suuressa suosiossani) ja nautiskelen puhtaasta olosta ja pehmeistä sääristä. 

Keskiviikkoisin vaihdan yleensä myös lakanat, enkä tiedä mitään mukavampaa, kuin mennä nukkumaan suihkunraikkaana, pehmoisena ja hyväntuoksuisena.

Ihan parasta omaa aikaa.

P1015278.JPG

 

Haluaisin kuulla myös teidän omista kauneusrutiineista, toivottavasti te kaikki onnistutte järjestämään itsellenne tälläisiä kauneusiltoja? Teidän pitää!

Vastaamalla voit osallistua hemmotteluhoidon arvontaan (arvo 300 euroa). Voittaja saa itse päättää mieluisan kauneushoidon ja paikan – eli tämä kilpailu on todellakin kaikille teille ihanille! 

Osallistu näin:

Kerro omista ihonhoitorutiineistasi ja ihonhoidon vinkeistä kommentoimalla tätä postausta. Kilpailuaikaa perjantaihin 21.3 asti. Jätä mielellään myös sähköposti, jotta voittajaan saadaan helposti yhteyttä.

Onnea kisaan ja muistakaa itsenne hemmottelu!

/wednesday is my wellness day! White romper from &Other Stories, love it!

Kommentit (173)
  1. Omat kauneudenhoitorutiinini ovat kutistuneet minimiin lapsen myötä. Tärkeintä minulle on luonnonkosmetiikka ja hajustamattot tai hyvin miedontuoksuiset tuotteet, mahdollisimman vähän turhia kemikaaleja siis.

  2. Omat rutiinini ovat tällä hetkellä hyvin minimalistiset. On muka liian kiire 🙁 Joka tapauksessa kasvojen puhdistus ja kosteutus aamuin illoin on rutiinini. Muutaman viikon välein yritän muistaa tehoseerumin kuurina kasvoille. Tärkeänä pidän sitä, että ns. kasvojen hoito ylettyy myös kaulalle ja decolteelle.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *