Kesäillat kotona

Coco Sweet Dreams

Tässä juuri tuumin, että vuosi on vierähtänyt tässä kodissa ja "väliaikaiskoti" tuntuu edelleen hyvältä paikalta. En ole koskaan aiemmin edes ajatellut asuvani puutalossa, mutta viimeistään nyt ymmärrän niiden viehätyksen.

Kodissa on hyvä ilma ja korkea huonekorkeus tekee siitä entistä avaramman. Talvella villasukat ovat pakolliset, talviöisit uni maistuu paremmalta, sillä huoneilma on viileä. 

Kesällä valo tulvii kotiin ja kaupungin äänet kantautuvat avonaisista ikkunoista. Iltaisin istun usein portailla, avaan ikkunan, nostan jalat ikkunalaudalle ja kuuntelen musiikkia pitkään. Tämä koti on ollut minulle juuri erinomainen paikka rauhoittua itsekseni, varsinkin silloin kun lapset ovat joka toinen viikko heidän toisessa kodissa. Asun muuten ensimmäistä kertaa elämässäni yksin ja se jos jokin on ollut erittäin kasvattavaa. Omasta seurasta on oppinut nauttimaan. Jos jonkin neuvon nuoremmille antaisin, niin olisi se nimenomaan yksinasuminen ennen kenenkään kanssa yhteen muuttamista. 

Kesäinen valo ja kynttilät sopivat muuten yhteen, varsinkin silloin kun ulkona sataa. En tiedä oikeastaan mitään sen parempaa, kuin viipyä kotosalla satella, kuunnella musiikkia ja polttaa kynttilöitä. Best of the best.

 

Kesäillat <3

 

Kommentit

IMS (Ei varmistettu)

Olen kanssasi samaa mieltä yksinasumisesta.
On myös tärkeää olla yksin, ei seurustella kenenkään kanssa, ainakin hetkisen. Ilman parisuhdetta. Viihtyä yksin omassa seurassa, olla yksin, olematta yksinäinen.
Ja taloudellisesti pärjätä yksin, parisuhteessa ei tajua kuinka yksinasujilla taloudenpito on ihan erilaista, kun on vain yhdet tulot.
Jos mä eroaisin, luulen että olisin loppuelämän yksin. Ilman parisuhdetta ja yhdessäasumista. Luulen että minusta tulisi niin tarkka reviiristäni, ettei siihen sopisi enää kukaan muu.

Ulla Tammi (Ei varmistettu)

Hei, ihailen sisustustyyliäsi. Nyt kuitenkin rohkenen kysyä 20.6. postauksessasi näkyvistä kengistä. Olen kiinnostunut kenkien valmistajasta. Kiitos etukäteen ja ihanaa kesän jatkoa. Toivoo Ulla

Coco
Coco Sweet Dreams

Moikka Ulla! :)

Eli siis tämän postauksen kengät?... Ne ovat Stella McCartneyn. Ovat jo ehkä pari vuotta vanhat, eli jotain vanhaa mallistoa kaiketi.

Ulla Tammi (Ei varmistettu)

Kiitos!

Emmilii1 (Ei varmistettu)

Ihanan kodikkaan näköistä! Kommentoin nyt tähän vanhaan postaukseen kun oli sopiva aihe, meillä on nimittäin tulossa muutto sinne suunnalle, ja ajattelin tiedustella mitä kautta siellä kannattaa tasokkaita asuntoja katsella. Onkohan tuollaista puutaloasuntoa mahdollista vuokrata tai ostaa vai ovatko niin suosittuja että viedään käsistä? Selailemani vuokra-asunnot Turusta eivät ole oikein vakuuttaneet. Kiitos jos ehdit vastata, meillä ei ole ennestään ketään tuttuja siellä päin ☺

Kommentoi