Kesäillat kotona

IMG_2712.JPG

Tässä juuri tuumin, että vuosi on vierähtänyt tässä kodissa ja ”väliaikaiskoti” tuntuu edelleen hyvältä paikalta. En ole koskaan aiemmin edes ajatellut asuvani puutalossa, mutta viimeistään nyt ymmärrän niiden viehätyksen.

IMG_2705.JPG

Kodissa on hyvä ilma ja korkea huonekorkeus tekee siitä entistä avaramman. Talvella villasukat ovat pakolliset, talviöisit uni maistuu paremmalta, sillä huoneilma on viileä. 

IMG_2706.JPG

Kesällä valo tulvii kotiin ja kaupungin äänet kantautuvat avonaisista ikkunoista. Iltaisin istun usein portailla, avaan ikkunan, nostan jalat ikkunalaudalle ja kuuntelen musiikkia pitkään. Tämä koti on ollut minulle juuri erinomainen paikka rauhoittua itsekseni, varsinkin silloin kun lapset ovat joka toinen viikko heidän toisessa kodissa. Asun muuten ensimmäistä kertaa elämässäni yksin ja se jos jokin on ollut erittäin kasvattavaa. Omasta seurasta on oppinut nauttimaan. Jos jonkin neuvon nuoremmille antaisin, niin olisi se nimenomaan yksinasuminen ennen kenenkään kanssa yhteen muuttamista. 

IMG_2708.JPG

Kesäinen valo ja kynttilät sopivat muuten yhteen, varsinkin silloin kun ulkona sataa. En tiedä oikeastaan mitään sen parempaa, kuin viipyä kotosalla satella, kuunnella musiikkia ja polttaa kynttilöitä. Best of the best.

 

Kesäillat <3

 

Kommentit (5)
  1. Ihanan kodikkaan näköistä! Kommentoin nyt tähän vanhaan postaukseen kun oli sopiva aihe, meillä on nimittäin tulossa muutto sinne suunnalle, ja ajattelin tiedustella mitä kautta siellä kannattaa tasokkaita asuntoja katsella. Onkohan tuollaista puutaloasuntoa mahdollista vuokrata tai ostaa vai ovatko niin suosittuja että viedään käsistä? Selailemani vuokra-asunnot Turusta eivät ole oikein vakuuttaneet. Kiitos jos ehdit vastata, meillä ei ole ennestään ketään tuttuja siellä päin ☺

  2. Hei, ihailen sisustustyyliäsi. Nyt kuitenkin rohkenen kysyä 20.6. postauksessasi näkyvistä kengistä. Olen kiinnostunut kenkien valmistajasta. Kiitos etukäteen ja ihanaa kesän jatkoa. Toivoo Ulla

    1. Moikka Ulla! 🙂

      Eli siis tämän postauksen kengät?… Ne ovat Stella McCartneyn. Ovat jo ehkä pari vuotta vanhat, eli jotain vanhaa mallistoa kaiketi.

      1. Kiitos!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *