Kesän ihanin cocktail kahdelle

Coco Sweet Dreams

Kevät se oli Amsterdamissa ja sieltä lähdin parisen viikkoa sitten. Vietin neljä ihastuttavaa päivää Damissa Lucas Bolsin kutsumana ja olimme oppimassa coctailien tekemistä ja kuvaamista huippujengin opastuksella. Ensimmäisenä oppipäivänä opiskelimme coctailien valmistamista ja seuraavana päivänä stailisti ja valokuvaaja kertoivat kuinka valokuvataan juomia. Kertoivat siinä samassa myös omasta työstään eri huippubrändeille - aikamoista hommaa mokoma!

Nyt olen siis koulut käynyt ja oppituntimme lopuksi saimme valmistaa omat cocktailimme omien makumieltymystemme mukaan. Minä rakastuin kurkku ja yogurttilikööriin ja tein näistä kesäisen coctailin. 

Oma pihamaani on aikamoinen työmaa, mutta meinaan silti istuttaa sinne jo tänä kesänä valtavasti yrttejä - erityisesti lempiyrttiäni minttua eri lajikkein. Kesäinen lempicocktail kahdelle mintulla höystettynä menee näin:

0,8 dl Bols Cucumber -likööriä
0,6 dl Bols Natural Yoghurt -likööriä
1 dl sooda- tai kivennäisvettä

kourallinen mintunlehtiä

Laita ainekset sheikkeriin ja sheikkaa jäiden kera reippaasti hetkinen. Siivilöi juoma kauniiseen coctaillasiin ja koristele vaikka ananaksen sekä mintunlehdillä.

Loppuu vielä suuri kiitos loistavalle matkaseurueelle ja erityisesti blogikollega Tiiulle, jonka kanssa tulin niin hyvin juttuun. Olemme samanikäisiä, meidän elämäntilanteet ovat varsin yhtenevät ja juteltavaa olisi riittänyt vielä moneksi päiväksi.

 

 

 

 

Kommentit

maikku67
Vihreitä unelmia

Pakko varoittaa, että minttu valloittaa helposti koko pihan ja vaikka voisi tuntua, että mikäs sen ihanampaa, niin suosittelen rajaamaan kasvuston tiiviisti, on oikeasti ihan hirveä monivuotinen riesa. Tänään viimeksi yritin kitkeä kukkapenkistä kasvulaatikkoon levinnyttä minttua, mutta en saanut irti, vaatii järeämpiä työkaluja.

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, huomasin tämän jo aikaisemmassa kodissani. Siellä minulla oli juurikin istutuslaatikot ja yhdessä oli vallan minttua - ihanasti kyllä levisivät ja hyvin kasvoivatkin - onneksi olivat tosiaan omassa laatikossaan. :)

PilviCloud
Pilvi Daily

Tosi kauniita drinkkejä! Jogurttilikööriin en ole koskaan törmännytkään, pitääpä joskus testata.

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, noita oli ihana koristella ja kuvata. Se ja kurkkulikööri oli minullekin ihan uusia tuttavuuksia.

Kommentoi