Kesävieraita

IMG_3655.JPG

35E5C480-3D3C-42E0-B463-82F8F48B0697.jpg

A2BEC6DF-AAB0-4981-98FE-BCE605985A6E.jpg

Tässä on mennyt vahingossa päivä jos toinenkin, sillä olen nauttinut jokirannan kesäisestä tunnelmasta ja tsiikaillut ylväitä laivoja Tall Ships Race -tapahtumassa.

Luokseni tuli myös ihanat kesävieraat, Char ja Jessica, joille olen esitellyt kaupunkia ja tarjoillut kuohuvaa kodissani. Voisinkin koota muutaman menovinkin Turusta taas pitkästä aikaa, täällä on niin paljon nähtävää ja koettavaa. 

Puutaloelämä maistuu muuten parhaimmalta näin kesäisin. Avaan aina keittiön ikkunat ja laitan kaiuttimet ikkunalaudalle – niin tunnelmallista, kun pihalle kuuluu musiikki. 

Pieni citypuutarhakin on jäänyt esittelemättä, joten palaan senkin aiheen kanssa taas pian linjoille.

Huomiseen!

muoti trendit
Kommentit (2)
  1. Terkkuja Helsingistä ja peukut menovinkeille! Varasin juuri Turusta hotellin ensi viikolle ja kovasti mietin mitä muuta perheen kanssa puuhailisi Muumimaailma-visiitin lisäksi. Meidän 4-vuotias on innokas tutustumaan uusiin paikkoihin ja mitä helpointa seuraa niin ravintolaillallisilla kuin taidenäyttelyissä. Mamma tykkää käydä uusissa paikoissa ja tyttö on tottunut kulkemaan mukana 🙂 Kaikki vinkit ovat siis tervetulleita!

    1. Oih mahtavaa! Tervetuloa Turkuun! Tänne on tosiaan tullut niin paljon kaikkea uutta kivaa, että nähtävää ja koettavaa on paljon! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *