Keskeneräisen makuuhuoneen talvitunnelmaa

Coco Sweet Dreams

P1013150.JPG


Minun oli pakko napata kuva teille meidän makuuhuoneesta, jonne teippasin aika coolin mainoksen. Makuuhuone kaipasi todella jotain kontrastia ja muina tyttöinä menin sitten teippaamaan hammastahnamainoksen seinään. Suunnitelmana on laittaa seinälle kaunis taulukollaasi, mutta keskeneräiseen huoneeseen sopii ihan hyvin tälläiset tilapäiset jutut.


Yövalot on tuunatut Ikean seinävaloista - me sprayattiin alkuperäiset harmaat valaisimet mustiksi, jotta sopivat tilaan paremmin. Ne lopulliset yöpöydät ovat vieläkin hakusessa, toisaalta Hay:n DLM sopii siroutensa puolesta ihan hyvin tilaan.


Valkoinen petaus on kestosuosikkini. Minun kai pitäisi siirtyä rennon ryppyisiin pellavalakanoihin, sillä vuodevaatteiden silittäminen ei ole lempipuuhaani, kuten huomaatte.


/white betting never goes out of style

Kommentit

Mikko_ (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/

Pellavalakanat saa kyllä jättää silittämättä. Mutta minun on kyllä pakko silittää aina KAIKKI vuodevaatteet ennen kuin ne pääsevät kaappiin, muuten menee hermo....

Coco
Coco Sweet Dreams

Voitko tulla meillekin silittämään? Mun mielestä silittäminen on ehkä maailman tylsintä hommaa, mulla loppuu kärsivällisyys jo heti ensi metreillä, tai puhutaan varmaan senteistä. :)

Tarvisin varmaan nopean mankelin tai vallan pellavalakanoita. ;)

b (Ei varmistettu)

What's with the "english translation"??
Only a few words but hardly ever correct. What's the point?

Coco
Coco Sweet Dreams

Sorry about that.. I´m still learning and I have already took some english lessons, so I would come to a better writer...or in my case better translator. Just for you guys, blink.

Jappitappi (Ei varmistettu)

Shame on you! I find the English translations quite cute :) You know what they say, no one's perfect...

Tasaraita

Heh, löytyykö teiltä tuota kaunista kaktusta tuossa ihanassa betoniruukussa useampi kappale vai siirteletkö sitä huoneesta toiseen kun se tuntuu melkein joka kuvassa vilahtavan?

Nätti se on ja siksi varmaan kiinnittää aina huomioni.

Coco
Coco Sweet Dreams

Multa löytyy parikin kaktuskasvia, mutta toi on varmaan just se mikä usein vilahtelelee kuvissa. Se siirtyy usein paikasta toiseen, vaihtelen pöydällä/hyllyillä olevia asetelmia tiuhaan tahtiin... harvimmin mikään juttu on pidempään kuin kaksi päivää samassa paikassa. ;)

EvaK (Ei varmistettu)

Hih, tää on huomattukin. Kuvissa kun pyörii aina vain samat huonekalut ja tavarat. :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, mun pitäis varmaan vähän vaihdella kaapissa majailevia tavaroita näihin nykyisiin, tosin suosikkejani ovat, mutta että teille lukijoillekin olisi jotain uutta nähtävää kuvissa. Huonekaluja ei tuosta vaan vaihdeta. ;) 

mama (Ei varmistettu)

moi mistä löytyy noita teidän makkarin valaisimia? näyttää tosi kivoilta!

Coco
Coco Sweet Dreams

Noi on ikeasta, ollaan vaan sprayattu ne mustiksi. http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/80211292/

Kommentoi