Keskeneräisen makuuhuoneen talvitunnelmaa

P1013150.JPG

Minun oli pakko napata kuva teille meidän makuuhuoneesta, jonne teippasin aika coolin mainoksen. Makuuhuone kaipasi todella jotain kontrastia ja muina tyttöinä menin sitten teippaamaan hammastahnamainoksen seinään. Suunnitelmana on laittaa seinälle kaunis taulukollaasi, mutta keskeneräiseen huoneeseen sopii ihan hyvin tälläiset tilapäiset jutut.

Yövalot on tuunatut Ikean seinävaloista – me sprayattiin alkuperäiset harmaat valaisimet mustiksi, jotta sopivat tilaan paremmin. Ne lopulliset yöpöydät ovat vieläkin hakusessa, toisaalta Hay:n DLM sopii siroutensa puolesta ihan hyvin tilaan.

Valkoinen petaus on kestosuosikkini. Minun kai pitäisi siirtyä rennon ryppyisiin pellavalakanoihin, sillä vuodevaatteiden silittäminen ei ole lempipuuhaani, kuten huomaatte.

/white betting never goes out of style

Kommentit (11)
 1. moi mistä löytyy noita teidän makkarin valaisimia? näyttää tosi kivoilta!

  1. Noi on ikeasta, ollaan vaan sprayattu ne mustiksi. http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/80211292/

 2. Heh, löytyykö teiltä tuota kaunista kaktusta tuossa ihanassa betoniruukussa useampi kappale vai siirteletkö sitä huoneesta toiseen kun se tuntuu melkein joka kuvassa vilahtavan?

  Nätti se on ja siksi varmaan kiinnittää aina huomioni.

  1. Multa löytyy parikin kaktuskasvia, mutta toi on varmaan just se mikä usein vilahtelelee kuvissa. Se siirtyy usein paikasta toiseen, vaihtelen pöydällä/hyllyillä olevia asetelmia tiuhaan tahtiin… harvimmin mikään juttu on pidempään kuin kaksi päivää samassa paikassa. 😉

   1. Hih, tää on huomattukin. Kuvissa kun pyörii aina vain samat huonekalut ja tavarat. 🙂

    1. Joo, mun pitäis varmaan vähän vaihdella kaapissa majailevia tavaroita näihin nykyisiin, tosin suosikkejani ovat, mutta että teille lukijoillekin olisi jotain uutta nähtävää kuvissa. Huonekaluja ei tuosta vaan vaihdeta. 😉 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *