Kevään valo

Ensimmäinen kevät talolla ja olen aivan hullaantunut tähän valon määrään enkä malta olla ottamatta kuvia.

Olohuoneen ikkunat ovat kuin vaihteleva taidenäyttely ja tällä hetkellä vihertää jo kovin.Touko-kesäkuussa kukkivat omenapuut valkoisine kukkineen, ehdinköhän järjestämään juhlat siihen mennessä, kun ajatuksissani oli white partyt näiden puiden alla.

Huonekalut olen pitänyt mahdollisimman matalina, jotta maisema pääsee osakseen olohuonetta.

Valoa on tuonut yksi toinenkin asia. Tässä vierellä on käsi josta olen päivä päivältä uskaltanut ottaa kiinni vähän tiukemmin. Kotini on uinut monenlaisista kukkasista tämän talven ja alkukevään. Olen alkanut pikku hiljaa luottamaan siihen, ettei tämä käsi halua minusta irrottaa. Tai pikemminkin meidän kädet eivät halua toisistaan irrottaa.

Aamuisin taloni sävyt ovat kirkkaan vaaleat, illan tullen kotini muuttuu hennon vaaleanpunaiseksi – sävyt ja valo tekevät tästä kodista kovin kauniin.

Poikani aurinkoinen huone sai osakseen Ikean Ivar -lipaston, jonka maalasin Tikkurilan Piazza -sävyllä, sitä samaa sävyä on seinissä. Huone tarvitsee vielä pimennysverhot niin kaikki alkaa olla valmista.

Niin, sitä vaan tässä totean, että valoa kohti mennään ja elo täällä näyttää kovin aurinkoiselta – vähän vaaleanpunaiseltakin. 😉

koti sisustus
Kommentit (3)
  1. Hei! Olen pitkään blogiasi jo seuraillut, mutta nyt ensimmäistä kertaa kommentoin. Ihailen tapaasi kuvata asioita ja ajatuksia, niin kovin kepeästi, mutta kuitenkin vakuuttavasti. Aitous, sydämellisesti ja syvyys huokuu sinusta ja teksteistäsi. Hymynkare nousi väkisinkin huulille katsoessani valonsäteen osumista ruokailutilan pöydän pintaan paljastaen pölykerroksen pöydän pinnassa. Ottaisinko mallia sinusta ja näkisin hetken ja valon tuoman kauneuden. Pieni asia, mutta pysähtymisen arvoinen. Kiitos näistä arjen pienistä hetkistä, kaikkea hyvää sinulle ja mielitietyllesi<3

  2. Voi ihanaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *