Kevät ja aurinko, my friend

Coco Sweet Dreams


Kevät kevät kevät! Se on niin täällä, mustalla takilla tulee paikka paikoin tosi kuuma ja kävelytiet on (täällä maalla) keskeltä jo ihan sulat. Jos säät suosivat vielä viikonloppuna, niin minä otan aurinkoa terassilla valkoviinilasi kädessä. Aih, että. Tekisi jo mieli ostaa suuret ruukut ulko-oven vierustalle ja laittaa komiat istutukset tervehtimään minua. Mikä kasvi mahtaa selvitä ulkoa nyt? Narsissit varmaan ainakin, ylin kuva on otettu Tukholmasta viime huhtikuulta.


Auringolla on ihme vaikutus, se lämmittää kotia ja mieltä niin tehokkaasti. Ulkona oli pitkään mustavalkoista ja harmaata.


Vielä niihin suuriin ulkoruukkuihin, oletteko törmänneet kivoihin. Vinkkejä otetaan vastaan! Saa olla mahdollisimman minimalistinen, suuri ja korkea.

Kommentit

Julia LK (Ei varmistettu) http://accordingtojlk.blogspot.fr

Mullakin on kukkaistutukset jo mielessä. Pihasta saa vain haaveilla, mutta tarjolla olis neljä ikkunan kaidetta, joho haluaisin mieluiten punaisia kukkia. Mut kannataakohan vielä, kun jos tuleekin yöpakkasia :o Leikkokukilla mennään vielä, ainakin hetki...

En tiedä Turun Stockan valikoimasta, mutta Helsingissä siellä basementissä on ainakin ollut tynnyrin kokoisia ruukkuja, joihin sopii sitten istutella!

Coco
Coco Sweet Dreams

Julia LK, no mutta sinulla on hyvin helppohoitoinen kukkamaa. Muistaakseni narsissit kestää vähän yöpakkasia... mut ehkä vaan yks tai kaks astetta miinusta. Oih, tynnyrinkokoiset ruukut ois tosi makeita... en ole nähnyt Turun päässä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Lyhty ry valmistaa betonisia, en ole varma, tekeekö tilauksesta vai miten. Esittävät niitä messuilla Hesassa huhtikuussa.

Ruukut (Ei varmistettu)

Moikka! Itse olen harrastanut vuosia Lechuzan ruukkuja koska nämä ovat kestäviä ja ajattomia. Ruukut sopivat myös ulkokäyttöön ja kestävät talvenkin ulkona (ulkoruukuissa minulla ei ole sisäruukkua). Itse olen ostanut ruukut Savonpirkalta, kannattaa kuskata heidän verkkokauppaa. Ruukku valikoima on runsas ja heiltä saat varmasti vinkkiä myös istutusasioihin.

handu (Ei varmistettu)

Olipa hienoja noi Lyhdyn ruukut!

Jutta/duo-living (Ei varmistettu)

Moikka, Olen ahkera blogisi lukija ja tänä aamuna kun sitä taas luin huomasin että etsiskelet istutusruukkuja.....nyt on ihan pakko laittaa sinulle pieni mainos tähän:) Pidän ystäväni kanssa pientä lifestyle putiikkia Kauppiaskadulla, Turussa ja meille tuli aivan mahtavia istutusruukkuja Tanskalaiselta House doctorilta, betonisia ja metallisia, yksinkertaisia ja kauniita:) Jos ehdit, tulehan katsomaan! Mukavaa viikonloppua, Jutta

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, mä muistelin nähneeni noita jossain ohjelmassa. Nyt en äkkiseltään löytänyt heidän nettisivuiltaan ruukkuja...

Ruukut, Lechuza vaikuttaa tosi laadukkaalta. Pistetään harkintaan. :) Kiitos!

Jutta, kiitos kun kerroit! Täytyy poiketa teidän myymälään. <3

Kommentoi