Kevät ja aurinko, my friend

p1017342.jpg

Kevät kevät kevät! Se on niin täällä, mustalla takilla tulee paikka paikoin tosi kuuma ja kävelytiet on (täällä maalla) keskeltä jo ihan sulat. Jos säät suosivat vielä viikonloppuna, niin minä otan aurinkoa terassilla valkoviinilasi kädessä. Aih, että. Tekisi jo mieli ostaa suuret ruukut ulko-oven vierustalle ja laittaa komiat istutukset tervehtimään minua. Mikä kasvi mahtaa selvitä ulkoa nyt? Narsissit varmaan ainakin, ylin kuva on otettu Tukholmasta viime huhtikuulta.

Auringolla on ihme vaikutus, se lämmittää kotia ja mieltä niin tehokkaasti. Ulkona oli pitkään mustavalkoista ja harmaata.

Vielä niihin suuriin ulkoruukkuihin, oletteko törmänneet kivoihin. Vinkkejä otetaan vastaan! Saa olla mahdollisimman minimalistinen, suuri ja korkea.

Kommentit (7)
  1. Vierailija, mä muistelin nähneeni noita jossain ohjelmassa. Nyt en äkkiseltään löytänyt heidän nettisivuiltaan ruukkuja…

    Ruukut, Lechuza vaikuttaa tosi laadukkaalta. Pistetään harkintaan. 🙂 Kiitos!

    Jutta, kiitos kun kerroit! Täytyy poiketa teidän myymälään. <3

  2. Jutta/duo-living
    8.3.2013, 12:00

    Moikka, Olen ahkera blogisi lukija ja tänä aamuna kun sitä taas luin huomasin että etsiskelet istutusruukkuja…..nyt on ihan pakko laittaa sinulle pieni mainos tähän:) Pidän ystäväni kanssa pientä lifestyle putiikkia Kauppiaskadulla, Turussa ja meille tuli aivan mahtavia istutusruukkuja Tanskalaiselta House doctorilta, betonisia ja metallisia, yksinkertaisia ja kauniita:) Jos ehdit, tulehan katsomaan! Mukavaa viikonloppua, Jutta

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *