Kevättä ilmassa

 

27BED46D-4E51-4560-90C9-C2140D75EFEF.jpeg

Olen tainnut viime viikonloppuna tehosiivota taloani enemmän kuin koskaan. Talonrakennuttajat ja remontoijat voivat varmasti allekirjoittaa sen, että remonttipölyä saa siivota ikuisesti! Huh, sitä pienpölyä!

En muista koska viimeksi olisi ollut tälläinen energia mukana ja milloin olisin saanut näin paljon asioita aikaiseksi. Vaikka työpäivät venyisivät pitkiksi, ei ne tunnu yhtään niin raskailta, kuten vaikka marraskuussa saattaisi.

F22A1B2E-B113-46CD-B9DB-4CC21F0EABD5.jpeg

1D2F4349-35C2-441E-AB96-3655F9535E0C.jpeg

On myös ihanaa olla välillä tekemättä viikonloppuisin mitään. Ilman suuria ennakkosuunnitelmia saa pieniä tärkeitä askareita aikaan, ainakin minun kohdallani. 

Rakastan muuten kauniita siivousvälineitä ja hamstraan mielelläni vanhoja vateja mistä milloinkin, päihittää ulkonäöltään kaikki värikkäät muoviset. Miksi siivousvälineet ovat muuten usein niin räikeitä? Olisipa ihanaa suunnitella oma siivousvälinemallisto. 

13240FFC-F4F2-4D40-894B-7EC21015F7A3.jpeg

Toivoisin, että osaisin ylläpitää järjestystä kotona, mutta olen melko leväperäinen asukas varsinkin arkisin. Yritän kuitenkin tehdä pieniä asioita päivittäin, jottei tälläiset suurisiivouspäivät olisi niin rankkoja. Minulle on tärkeintä, että kylpyhuoneet ja keittiö ovat suurin piirtein siisteinä joka päivä, muulla ei niin suurta väliä mutta näiden kahden tilan eli keittiön ja kylppärin epäsiisteys sen sijaan saa minut melkein raivon partaalle. 

Siivousruljanssin lopuksi tein itselleni pienen paikan iltapäivä aurinkoon, talon lämpimimpään kohtaan. Kuuntelin musiikkia ja mietiskelin, että kaikki on olosuhteisiin nähden niin hyvin kuin toivoa saattaa. Oma rakas kotikin pään päällä.

hyvinvointi mieli sisustus
Kommentit (10)
 1. Hei,

  Mistä olet ostanut verhot?

  1. Eli siis makuuhuoneen verhot…? Ne ovat Eurokankaasta, lisää juttua täällä: https://www.lily.fi/blogit/coco-sweet-dreams/makuuhuoneen-verhot-tuovat-kodikkuutta

 2. Hellou1

  Mulla on sinkkiämpäri K-Raudasta, puinen rikkasetti Clasulta ja muut nätit puiset siivoushärpäkkeet Iris Hantverkilta..
  Voi pitää esillä vaikka kokoajan.. Sinin tuotteet kaikella kunnioituksella.. aarhh :D.

  Niina 🙂

  1. Uuh! Kiitos vinkistä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *