Kimpuista kaunein

3189EBEA-CD5A-48CB-9FB9-898E1542E649.jpg

Don’t wait for someone to bring you flowers, get your own.

0B93C627-858A-40AF-8219-F0A26515005D.jpg

Mielestäni kaupungin kaunein kimppu on sidottu vihreistä kukista, oksista ja heinistä. Se on keskikorkuinen, huolettoman siisti. Se tuoksuu eukalyptykseltä ja kestää pitkään.

Palkitsen itseni siivouksesta, hyvin suoritetusta työstä tai muuten vaan ostamalla itselleni kukkia. Kyllä minä myös niin mieluusti vastaanottaisinkin niitä, minne tämä tapa on muuten kadonnut? Yksi romanttisimmista jutuista on vastaanottaa kukkalähetys vaikka työpaikalle, niin kuin elokuvissa kerrassaan.

Onko kukkia tuovat puolisot katoava luonnonvara? Ja onko kukkalähettejä enää edes olemassa?

koti sisustus
Kommentit (6)
 1. Tapasin aikoinani ulkomaalaisen miehen baarissa (sinkkuaikoinani). Heräsin hänen hotellihuoneestaan aamulla, lähdimme mun luo aamiaiselle ja illalla hän tuli minun luo kylään. Viikonlopun jälkeen hän lähti takaisin Lontooseen. Lähtiessään hotellista hän sanoi, että oli jättänyt minulle jotain hotellin respaan. Siellä odotti eräs CD-levy, joka on edelleen tärkeä mulle.
  Me pidimme yhteyttä ja tapasimme muutamia kertoja tuon viikonlopun jälkeen. Jossain vaiheessa hän sai tietää missä olin töissä. Eräänä perjantaina sain soiton firman respasta, että siellä odottaa lähetys. Olin sattunut saamaan siirron toiseen rakennukseen, noin 1,5 km pääkonttorilta, joten ärsytti mennä paikalle. Eipä ärsyttänyt enää nähdessäni sen kukkakimpun!
  Hän oli nähnyt sen vaivan, että oli järjestänyt kukat minulle työmatkaltaan Norjasta. Ihana yllätys.
  Jokunen kuukausi myöhemmin samassa respassa minua odotti Tiffanyn turkoosi laatikko. Ehei, ei sormusta.. mutta kaunis rannekoru kuitenkin.
  Emme menneet naimisiin, emmekä enää tapaa. Olemme FB:ssä ystäviä, on mukana seurata hänen elämänsä kehitystä kaukaa. Ja muistella mukavia aikoja hänen kanssaan.

  1. Ai että, mä rakastan tätä tarinaa. Miten monta ihanaa muistoa sitä elämä pitääkään sisällään eri ihmisistä ja kohtaamisista.

 2. Mäkin saan usein kukkia poikaystävältäni mutten kertaakaan ole saanut kukkalähetystä töihin. 😀 Musta se ois maailman sööteintä!!

  1. Sanos muuta! Toivottavasti sun poikkis lukis sun kommentin täältä ja sais idiksen. 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *