Kippis uudelle olohuoneelle

Sateinen ja myrskyisä viikonloppu on mennyt vallan kotitöissä.

Olen elänyt pitkään ilman verhoja tai sälekaihtimia, kunpaankaan en ole koskaan lämmennyt mutta nyt verhot ovat salakavalasti hiipineet suosiooni. Ajattelin tämänkin olohuoneen kohdalla olla ilman verhoja sillä kaunis luonto saa tulla osaksi huonetta. Nyt olen kuitenkin alkanut kaipaamaan pehmeyttä ja tietysti vähän näkösuojaa, verhojen myötä sain molemmat. Valitsin kevyet valkoiset verhot, jotka saa tarvittaessa pois tieltä ja saan edelleen nauttia näkymistä ulos.

Verhoilla on suuri vaikutus ja kunhan saan raivattua aikaa kuvaamiseen niin kuvaan teille tämän koko komeuden ja kerron lisää mitkä verhot valitsin ja mitkä kiskot valitsin tilaan. Valkoisen sävyjä on niin monia, joten ehkä tämä postaus tulee helpottamaan myös teidän valinnanvaikeuksia kaupassa. Eilen ennätin jo kippistämään uudistuneelle tilalle, josta jo osa pääsi näkemään vilauksen instastoryn puolella.

Suuri kiitos vielä ystävilleni ja vanhemmilleni suuresta avusta. Kiskon kiinnittäminen ei ollutkaan ihan helppo nakki mutta siitäkin selvittiin. Kaikesta sitä kyllä selviää, kun vaan rohkenee pyytää apua. Ja sitä myös antaa.

Kommentit (2)
  1. Ihanaa. ❤️

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *