Kirjoja kuulokkeista

IMG_4134.JPG

Kaupallinen yhteistyö: BookBeat

Kun lapset ovat menneet nukkumaan ja kaikki muutkin velvollisuudet suoritettu on minun aikani. Illat ovat minun tärkeimpiä rentoutumisaikojani ja sellaista nollausta kaiken arkisen tohinan jälkeen.

Olen taidokas hävittämään tavaroitani ja yleensä jätän sen hetkisen kirjan aina jonnekin. Joko se on mummulassa, autossa tai vähintään alakerrassa, paitsi ei enää! Nyt kirjat kulkevat takataskussa, siinä missä kännykkäni sillä tutustuin uuteen BookBeat -kirjapalveluun, jossa voi kuunnella tai lukea e-kirjoja. Yllätyin miten suuri valikoima kirjoja löytyi ja ilahduin, kun löysin joukosta myös runokirjoja – runot ovat suuri heikkouteni. Rakastan runojen lukemista ja taidan niitä itsekin raapustaa muistivihkooni, josta löytyy myös maalauksieni luonnokset. 

Uusin rentoutumiskeinoni on lepäillä säkkituolissani ja katsella kattoikkunasta ulos ja kuunnella runoja. Kuulostaa jo siltä, että minusta on tullut vanha muori, mutta tämä iltarutiini on vain niin leppoisaa.

IMG_4145.JPG

 

BookBeat on ikään kuin kirjojen spotify, löydät sieltä laajan kirjon kaunokirjallisuutta ja maksat tästä 16,90 € kuukaudessa, sillä hinnalla ei montaa kirjaa saa ostettua ja saat lukea tai kuunnella kirjoja rajattomasti. Palvelu muistaa mihin kohtaan olet viimeksi jäänyt, joten voit helposti jatkaa lukemista tai kuuntelemista siitä mihin olet jäänytkin. Ihanan helppoa! Kaikki mikä helpottaa arkea tai tekee siitä paremman – olen mukana! Iltarelaamisen lisäksi kuuntelen kirjoja kävelylenkeillä ja automatkoilla – joudun ajamaan paikasta toiseen toisinaan aika paljonkin, joten musiikin sijaan syvennyn välillä kirjoihin.

EE23E540-C99B-4B7B-8A43-6382ECD83DFB.jpg

 

Mikä parasta, myös te pääsette testaamaan palvelua 30 päivän ajan ilmaiseksi ja se koskee vain uusia asiakkaita. Tätä linkkiä käyttämällä on alennuskoodi cocosweetdreams automaattisesti syötettynä rekisteröitymisen yhteydessä. Koodi on voimassa 30.9 saakka!

Ihania kuunteluhetkiä teille kaikille! Voin niin lämpimästi suositella tätä palvelua, olen niin haltioissani sen helppoudesta. 

Kommentit (4)
 1. Tää on esitelty jo aikaa sitten liian monessa blogissa. Hyvin hyvin blogimainostettu tuote ei innosta eikä valikoima ollut edes kovin kattava. Ei jatkoon.

  1. Jonkun toisen blogin kautta minäkin tätä kokeilin.
   Ja ei jatkoon mullakaan; ehkä juuri valikoiman puutteen vuoksi. Lisäksi minusta 16,90€/kk on kova hinta. Mutta vallan sopiva juttu lomamatkoille jne.
   Tuskinpa bloggaritkaan maksullisiksi asiakkaiksi päätyvät!

 2. Kokeilin. Mutta en vakuuttunut. Mieluummin otan kirjan käteen. Kirjastokirjojen ihana tuoksu <3.
  Mutta oli näppärä lentokoneessa ja aurinkotuolissa taannoisella etelänmatkalla. Ei tarvinnut siristellä silmiä auringossa eikä häiritä perhettä lentokoneen penkissä.
  Mutta muuten, ei kiitos. Ainakaan vielä.
  BB:llä oli minusta vähän kökkö valikoimakin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *