Kodin pieniä kauniita yksityiskohtia

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Yhteistyössä Dermoshop 

Voi vitsit miten tapahtumien täyteinen viikonloppu onkaan ollut. Olen ehtinyt tekemään vaikka mitä. Perjantai ja lauantai vierähti leppoisasti mökillä – lauantai-ilta isosiskon luona leffailtaa viettäen ja tämän sateisen sunnuntain pyhitin vallan kotihommille. Aloitin jo aamuvarhaisella muuttolaatikoiden järkkäämisen ja purkamisen. Vein vintille tavaraa. Viikkasin, laskostin, lakaisin ja puuhailin. Käytiin Ikeassa täydentämässä varastoja ja mukaan nappasin teräksisen hyllykön, tuosta materiaalista kun niin pidän. 

Kylpyhuoneeseen on saatu blogin kautta ihastuttavia tuotteita, jotka ovat suomalaisen Dermoshopin tuotteita. Dermosil on heidän tuotemerkkinsä ja sen Living -sarjasta löytyy hyvin yksinkertaisen kauniita arkipäivän tuotteita aina rasvoista saippuoihin ja siivoustarvikkeisiin. Kelpaa todellakin pitää esillä kotona ja tuntuu kuin koko Living -sarja olisi suunniteltu juurin tähän kotiin. Tuoksujen ystävänä olen erityisen ihastunut huonetuoksuun, jonka sijoitin uuden hyllyni päälle ja joka niin ikää ottaa myös vieraat vastaan, eteisessä kun on.

Näitä ei ole testattu eläimillä, eikä ne sisällä parabeeneja. Tuoksu on kaikissa kokeilemissani Living -sarjan uutuustuotteissa ihanan raikas; melko naisellinen, jos osaan jotenkin kuvailla. Tarkalleen ottaen tuoksu sisältää kirsikankukkaa, kieloa ja jasmiinia.

Kauniilla kodin pienillä esineillä on ainakin minulle paljon merkitystä ja usein, ellen jopa aina katso tuotteen ulkoasua ennen kuin kelpuutan sen omaan kotiin. 

image.jpeg

 

koti sisustus sisustus
Kommentit (6)
  1. Olen lukenut viime ajan postauksiasi ja miettinyt missä lapsesi ovat… Elätkö yksin omaa elämääsi kaupunkikodissasi? Ilmeisesti tarkoitus ei ollutkaan palata kesän jälkeen omakotitaloon…

    1. Hei, kiitos kaikille ymmärryksestä ja kärsivällisyydestä. <3

      Mulle maailman tärkeimmät lapset ovat aina matkassa mukana, he eivät vaan näy täällä blogin puolella. 🙂

  2. voitko tarkentaa ”me”. Sinä ja lapset vai sinä ja huonetoverisi S?

    1. Jos ei bloggaaja asiasta tarkemmin kirjoita, niin saattaisiko syynä siihen olla, että hän ei ole niistä asioista valmis (vielä) kirjoittamaan blogissa. Vaikka hän julkista blogia pitääkin, niin se ei mielestäni mitenkään velvoita avautumaan kaikesta lukijakunnalle. Jos olisin itse bloggaaja, arvostaisin sitä, että lukijat kunnioittaisivat valitsemiani rajoja. Eikös näin tehdä kasvokkainkin tilanteissa, kun havaitaan, että toinen osapuoli ei halua asiasta selvästikään puhua (vielä) ? Annetaan tilaa toiselle. Itsekseen asioita voi toki ihmetellä ihan niin paljon kuin lystittää, mutta näiden kysymysten esittämisen blogissa voisi mielestäni jättää tekemättä. Antoisaa syksyä mitä mukavaa se sitten kullekin tarkoittaakaan! : )

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *