Kodinhoitohuoneen suunnittelua

kodinhoitohuone.jpg

Rakastan näitä uuden vuoden ensimmäisiä päiviä, olo on tosi raikas ja inspiroitunut. Mielessä on suuren suuri uudistuksen kaipuu ja se on kivaa!

Remontti pitäisi saada finaaliin ja nyt ehkä päällimmäisenä on mielessä kodinhoitohuoneen viimeistely. Nyt sieltä löytyy vain pyykinpesukone ja kuivausteline. Ikeassa olen kuolannut tuota vaaleanharmaata keittiötä, jossa mustat pienet vetimet – aivan ihana yhdistelmä! Tasoksi haavelen ehkä betonia, jonka keskelle tulisi myös vesipiste ja näyttävä teollisuustyylinen hana. Kattoon olisi kiva ripustaa teline, johon saisi miehen lukuisat kauluspaidat kuivumaan. Betonitasolla olisi siististi kauniita pesuainepurkkeja, olisipa kauniita arkiesineitä paljon enemmän kauppojen hyllyillä, jotta niitä voisi pitää esillä!

Jos teillä on hyviä idiksiä kodinhoitohuoneeseen, niin vinkkejä saa ja täytyykin antaa! 🙂

Pesuainepurkit, vaatetanko, vetimet+keittiö

Kommentit (2)
  1. Meillä on ed asukkaan tekemä kkh, jossa pääosassa on normit n 30cm syvät yläkaapit (älytön ratkaisu, joihin ei oikeasti mahdu mitään viikattavaa, vain pesuaineita ja muita purkkeja), muutama syvä alavetolaatikko ja vaivaiset kaksi 60cm syvää kaappia. Sitten kun remontoimme, niin yläkaapit saavat lähteä ja ainakin toisella seinälle tulee vain 60 syviä ratkaisuja. Suosittelen lämpimästi likapyykeille ”tornia” jossa 60cm syvään korkeaan kaappiin tulee kolme syvää vetokoria.

  2. Inspiroituneissa tunnelmissa aloittelen minäkin uutta vuotta! Ihanan energinen olo miettiessä suunnitelmia tulevalle vuodelle. 🙂

    Ihana kun teillä on mahdollisuus tilavalle kodinhoitohuoneelle, se jos mikä on luksusta. Kivalta näyttää suunnitelmasi! Annaleena’s hem blogin Annaleena tekee kivoja roikkuvia telineitä, pari uutta malliakin oli juuri tullut hänen valikoimaansa. Toisaalta telineen voisi varmasti itsekin toteuttaa monin eri tavoin! Kuivausrumpu on itselleni ihan must, ei ehkä visuaalisin juttu, mutta käytännöllinen. Niitäkin saa nykyisin yhdistettynä pesukoneeseen, 2 in 1 tyyliin, mikä kuulostaa kätevältä. Isohko pesuallas on myös käytännöllinen. Ja kauniita purkkeja todellakin löytää ihan liian harvoin, perus marketeista ei ollenkaan, mutta onneksi pienemmistä liikkeistä ja Stockalta sentään.

    Hyvää uutta vuotta! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *