Kokki kotona sunnuntaina - hyvä idea!

Coco Sweet Dreams

Saanko esitellä Josen, ihana kokki suoraan Turun sydämestä. ♥

Minun sunnuntai täyttyi tuoreista yrteistä, sitruunoista, ruusuvedestä, herkullisista tuoksuista, uusista resepteistä, leikkokukista ja Monan loppumattomasta hymystä. Allekirjoittanut söi ihan liikaa baklawaa ja syön edelleen - suuri heikkouteni jo meidän ensimmäisestä Turkin matkastamme saakka. Nyt baklawan ohje on takataskussa ja kamerassa kuvia tästä päivästä ja vähän muustakin. Viikonloppu on pitänyt sisällään yhtä jos toistakin kivaa ja kaunista hetkeä. Olisi muun muassa yksi ihana koti teille esiteltävänä!

/meet Jose, the best chef in the wold... just sayin.

Kommentit

anjahelena (Ei varmistettu)

noin komea ja vielä kokki, muuttaiskohan hän meille asumaan????

Coco
Coco Sweet Dreams

Sitä sopii kysyä! :)

Karla / ALL I EVER WANTED IS HERE-blogi (Ei varmistettu) http://kaikkimitahalusin.indiedays.com

Kokki kotona, luksusta!

Hei Coco, mikä tuo ihana kukka edellisen postauksen kimpussa on: näkyy parhaiten tuossa kuvassa, joka on suoraan ylhäältä otettu. Vähän kaalin näköinen? :) Tajusitkohan mitä tarkoitin..

Coco
Coco Sweet Dreams

Mun mielestä se on nimenomaan kaalinkukka, kaalin lajista ei tietoa! :) Voisin kysyä Fiorin tytöiltä tarkemmin. 

Larppa (Ei varmistettu)

Jos eteesi sattuu hyvä resepti baklavasta niin voisitko jakaa sen blogissa? Olen jo pitkään halunnut kokeilla tehdä sitä itse, mutta hyvän reseptin löytäminen on hankalaa :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, ehdottomasti! Mulla on ohje, täytyy vielä varmistaa mitat Joselta - laitan sen sitten blogiin. :) ollaan tekemässä jouluksi sitä seuraavaksi.

S (Ei varmistettu)

Hei! Aika aiheen vierestä mennään, mutta saiskos udella mikä ihana kaulakoru sinulla on näissä kuvissa? Olen etsiskellyt kaulakorua joka olisi yhtä kauniin simppeli ja siro:)

Coco
Coco Sweet Dreams

Heippa, kaulakorun olen saanut lahjaksi isältäni. Se on sellainen kultainen horoskooppi -koru. Myydään aika monessa korukaupassa.

Kommentoi