Kokki kotona sunnuntaina – hyvä idea!

P1011119.JPG

P1011146.JPG

P1011477.JPG

P1011129.JPG

P1011138.JPG

Saanko esitellä Josen, ihana kokki suoraan Turun sydämestä.

Minun sunnuntai täyttyi tuoreista yrteistä, sitruunoista, ruusuvedestä, herkullisista tuoksuista, uusista resepteistä, leikkokukista ja Monan loppumattomasta hymystä. Allekirjoittanut söi ihan liikaa baklawaa ja syön edelleen – suuri heikkouteni jo meidän ensimmäisestä Turkin matkastamme saakka. Nyt baklawan ohje on takataskussa ja kamerassa kuvia tästä päivästä ja vähän muustakin. Viikonloppu on pitänyt sisällään yhtä jos toistakin kivaa ja kaunista hetkeä. Olisi muun muassa yksi ihana koti teille esiteltävänä!

/meet Jose, the best chef in the wold… just sayin.

Kommentit (8)
  1. Hei! Aika aiheen vierestä mennään, mutta saiskos udella mikä ihana kaulakoru sinulla on näissä kuvissa? Olen etsiskellyt kaulakorua joka olisi yhtä kauniin simppeli ja siro:)

    1. Heippa, kaulakorun olen saanut lahjaksi isältäni. Se on sellainen kultainen horoskooppi -koru. Myydään aika monessa korukaupassa.

  2. Jos eteesi sattuu hyvä resepti baklavasta niin voisitko jakaa sen blogissa? Olen jo pitkään halunnut kokeilla tehdä sitä itse, mutta hyvän reseptin löytäminen on hankalaa 🙂

    1. Joo, ehdottomasti! Mulla on ohje, täytyy vielä varmistaa mitat Joselta – laitan sen sitten blogiin. 🙂 ollaan tekemässä jouluksi sitä seuraavaksi.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *