Koti rakentuu kauniista yksityiskohdista

Minun kotini rakentuu kauniista yksityiskohdista mutta myös vähäeleisyydestä. En pelkää tyhjää tilaa, vaan pikemminkin rakastan sitä!

Haluan pitää esillä ja muutenkin kotona vaan minulle ja perheelle hyödyllisiä tavaroita tai muuten rakkaita esineitä. Kaikki ylimääräinen ei sovi luonnolleni. Yöpöydällä on usein vain kynttilä, kirja ja ehkä kasvorasva. Nyt myös ulkomaanmatkoilta pienenä keräämäni aarteet, kunnes todennäköisesti kaipaan taas jotain muuta katseltavaa.

Yleensä kerran viikossa siivoan kaikki tasot tyhjiksi, pyyhin pölyt ja asettelen jotakin mielelle inspiroivaa näkyville. Kaipaan usein jotain uutta, toisenlaista katseltavaa ympäristööni.

Kylppärin siistin usein ja pesen pyyhkeitäkin paljon, rullaan tai viikkaan ne siististi.

En suosi pientä tilpehööriä vaan pidän enemmän suurista, tarkoituksellisista esineistä, kuten tuosta puupölkystä josta on vaikka penkiksi. Iso mustaksi maalattu ruukku on myös suosikkini, se on kuin veistos tai ihan vaan maljakko.

Nautin suunnattomasti järjestyksestä vaikkei se kotonani aina todellakaan vallitse mutta silloin kun vallitsee, tuntuu siltä, että koko elämä on järjestyksessä. Siisteydellä on minulle valtava merkitys!

Yritän harkita tarkoin mitä kotiini tuon ja mitä se tai me ihmiset siellä tarvitsemme.

Tärkeintä minulle on tunnelma ja se tulee sellaisesta tietystä harmoniasta täällä. Toivoisin, että jokainen kohta olisi täällä täydellisessä tasapainossa. Vielä on tekemistä.

Ei täältä mitään puutu ja kaikki on hyvin juuri näin. Mitä nyt ehkä muutama kaappi tekisi hyvää tärkeille somistuksille joita laittaisin sinne ja ottaisin fiilikseen mukaan taas esille.

Ihanaa viikonloppua teille, minä ajattelin viettää sen kotona kaikenlaista järkkäillen. 😉

koti sisustus
Kommentit (2)
  1. Mikä tuo ihana (eteisen?) naulakko on? 🙂

    1. Se on kylppärissä, Grohen. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *