Kotiasuja ja selviytymistä

Uusi viikko lähti käyntiin ja viime viikosta otin opikseni sen, että minun kaltaiselle Henna Haaveilijalle pitää tehdä viikkosuunnitelma tai muuten jään helposti maalailemaan taivaanrantoja.

Päätin, että teen heti alkuviikosta listan hoidettavista työtehtävistä, postauksista, talousjutuista ja järjestän hyvin retuperällä olevan talouskansion kuntoon. Miesystäväni on loistava esimerkki tunnollisuudestaan ja hänellä on aina suunnitelmat kaiken varalle. Se inspiroi minuakin laittamaan asioita tärkeysjärjestykseen. Minulla on ollut paljon opeteltavaa yksin asumisessa ja kaikenlaisten asioiden hoitamisessa itsenäisesti. Olenkin menneinä vuosina oppinut yhtä ja toista hommaa. On hieno selvitä asioista yksin! Minulle on tärkeää, etten ole lähtökohtaisesti riippuvainen kenestäkään. Olen oppinut remonttitöitä, autonrenkaiden vaihtamisen, järkevän kuluttamisen ja pieteetillä tekemisen näin muutaman mainitakseni. Oppinut säästämisen jalon taidon ja jääkaapissa olevien ruokien järkevän kuluttamisen. Etteivät menisi hukkaan.

Vaatekaappini ei tarvitse viimeisimpiä muotivillityksiä, designmallistoja ja nautin muutenkin enemmän siitä, että kierrätän, ostan vain tarpeeseen ja elän minimalistisemmin. Koronan myötä osaan viettää aikaa kotona enemmän eikä itsekseen oleminen tee oloani  yksinäiseksi. Pidän nyt enemmän kotona työskentelystä kuin korona-ajan alussa. Tasapainoa tämä liki lopussa oleva vuosi on tuonut tullessaan. Raskas vuosi kaikille, minulle parasta vuodessa 2020 on ollut se, että se toi luokseni hyvän ihmisen, joka kannustaa minua ja on ylpeä minusta. Tsemppaa oikealla tavalla. Korona-aika on myös opettanut minua iloitsemaan pienistäkin retkistä, onnistumisista ja työstä, joka ei ole itsestäänselvyys.

Tunnollisuus, systemaattinen toiminta, rauhallisuus, puhuminen, kova työ, kiitollisuus ja nöyryys palkitsee tekijänsä.

Tärkeää on myös muistaa, ettei yksin tarvitse aina pärjätä. On lähes typerää ajatella, että kaikesta pitäisi selvitä yksin. Tiedän. Kaikki ihmiset ovat kehdosta hautaan tarvitsevia ja riippuvaisia.

Tehokasta ja lempeää uutta viikkoa!

Henna

muoti paivan-tyyli
Kommentit (2)
  1. Mistä tuo kaunis shortsiasu? Onko merinovillaa?

    1. Moikka! 🙂 Se on H&M:sta ja jotain sekoitusta…. ei siis merinovilla, ois kyllä ihana.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *