Kotiinpaluu

image.jpeg

Palasin juuri kotiin jo liki perinteeksi muodostuneelta futisäitien festivaaliviikonlopulta ja oli kyllä niin mukavaa. Tälläiset totaaliset irtiotot arjesta antaa niin paljon voimaa, vaikka ovatkin vähän väsyttäviä reissuja. Painelin myös Särkänniemessä ja se oli vaihteeksi kiva kokea ihan aikuisporukalla. Mennä vaan sinne minne mieli teki ja tietysti vedin ne kaikkein hurjimmat laitteet läpi.Otan aina todella paljon huumaa huvipuistoista!

Nyt olen keskittynyt kotiaskareisiin ja puunannut kotia samalla, kun olen tyhjentänyt matkalaukkua. Se täyttyy taas pian, sillä ensi viikolla on luvassa pieni minireissu.

Tampereen Stockmannilta muuten löysin tuon beigen liivin, johon olen ihastunut palavasti. Se odottaa syksyneviä iltoja, jotka ovat väistämättä edessä. Jos minulta kysytään on ilmassa jo vähän syksyä ja se on aika ihanaa. Olen niin onnellinen, että Suomessa on neljä vuodenaikaa, on kokoajan jotain uutta odotettavaa. 

Kuvassa näkyy myös lempikasvini, banaanipuu! Lempimekko ja uusi peili, joka löytyi Ikeasta ja on juuri sopivan yksinkertainen. Se pitäisi saada vielä seinään ja sitten tämäkin koti alkaakin vähitellen valmistumaan.

Toivottavasti teillä siellä on kaikki hyvin ja olette valmiina uuteen viikkoon. Hellettä lupasivat!

Kommentit (7)
  1. Voi, kotisi on niin raikas! Kertakaikkisen upea ja inspiroiva 🙂

  2. Moikka! Ihanan näköinen tuo musta mekko – mistä se on?

    1. Se on Zarasta, uusin alelöytö. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *